Mogu se zezati na svoj racun koliko hocu, godinu dana sam imao ajfon i vjerujem da cu opet na njega.

Jailbreak je uglavnom banalan. Skines program i ili ga samo pokrenes ili ga pokrenes i pratis uputstva koje ti program govori (tip sad stisni power tipku i drzi, sad stisni home). Kad to napravis onda mozes stavljati aplikacije iz Cydie. Tamo su aplikacije koje nisu odobrene od Applea. Isto tako mozes stavljati krekane aplikacije, ali to ne savjetujem jer nije legalno.

za medicinare ima cuda korisnih stvari za iPhone, cijele knjige i prirucnici, super nesto. To su mi rekli oni koji su stavljali krekane aplikacije

a kaj da velim, puno je studentu dati 50-100 dolara za nesto takvo. Ali da vrijedi, vrijedi. Opet, s druge strane ima za medicinare i brdo odlicnih besplatnih stvari. Ono, da padnes na dupe i divis se kako se netko sjetio to napraviti. Bas mislim da je za to podrucje iPhone puno bolji. Market na Androidu nisam stigao previse istraziti, ali sumnjam da ima bas toliko toga.
Na iPhone 3gs se ne mogu sjetiti neke mane osim to da nije otvoreno ko Android. Za cetvorku su bile velike price da ima problema s prijemom, nesto s antenom.