kao prvo, hvala svima na podrsci...bez brige zeljkoc, proci ce mjeseci dok se to izrealizira, ali namjerno sam krenuo tako rano, bas iz razloga da nesto ne propustim (i svjestan si da cu tebe puno daviti, jer iznimno cijenim tvoju prakticnost i sposobnost rjesavanja problema)...mastino, taj komplex ce biti ukopan u zemlju tek toliko da ljeti temperatura bude stabilnija...i bit ce grijan, naravno...jer kao sto rekoh, to ce biti moj kutak, ne samo sa akvarijima, nego i gitare i tako to, negdje gdje cu moci gustati a da ne smetam ostalim ukucanima svojim fanatizmom

moke: ooo, da, back to nature je prva liga, al mislim da bi puno previse kostalo za ovoliki akvarij...moja ideja je da uzdam pravo kamenje u zadnju i bocne strane...cak i da napravim visece module od pravog kamenja, mislim da prirodnije od toga ne ide, a bit ce i unikatno...samo to jos moram razraditi

boro, lijepo je vratiti se

miro: bez brige, sve cu detaljno popratiti slikama i textovima...meni su puno pomogla tudje iskustva, pa ce mi biti drago ako i ja nekome pomognem...