Poštovanje...
eto danas u malo normalnijim satima da nekaj napisem

dakle terarij je moglo bi se rec novi, tj vec ga imam dugo ali ga nisam upogonio jer nisam imo love...pa je ovo sve unutra prakticki privremeno i jos sve to treba uljepsat (ali za to cekam bolje dane)
kaj se tice arborealnosti tu sam se stvarno nasmijo

ali su grane unutra osim kaj sam imo takvu zamisao uređenja (koja mi se više ne svidja) radi imitiranja mjesta s najvecom toplinom...dakle ono kaj bi u prirodi bio neki kamen, jer kak se i vidi cijeli terarij grijem s infra red koja tuce na te grane pa su one najtoplije i na njima zmija može brzo doc do potrebne topline, jer su toplije od samog poda...a toplina od ispod im je potrebna i kod probavljanja tjela...jer im je tak i prirodno
a kaj se tice skrovista njega ima ali sma ga izvadio van za slikanje jer je obična grda kutija...zapravo pokusavam pronac neku ideju koja bi bila efikasna i ljepa...mozda ce bit ona teska glinena tegla (jer inace sve razvali)pa na njoj malo treseta i busen trave ili tak nekaj...moram jos skombinirat nekaj za skrovište i za vodu da bude dovoljno ljepo za prikazivanje

...
a inace mislim da moja micica ima jedan od najmirnijih zivota jer je u posebnoj sobi za zivine i jedino ju ja uznemiravam kad ju hranim i mjenjam vodu...
baš sam se raspitivo za njeno leglo i ona je ako se nevaram najveca od svih...
nemogu ju sad uznemiravat jer je pred presvlacenje ali kad se presvuce cu ju izvagat i izmjerit pomocu onog programa za mjerenje zmija koji sma nedavno tek skinuo...inace do sad sam ju uvjek pustio da plazi negdje ali nema sanse da ju uspijes skroz izravnat hehe