e da odlicno, moja ima taj scindapsus ili kaks evec zove, to je ona biljka sa dugim listovima, obozava se skrivati u tome.
nego nika on je tebi od pocetka od kada je kod tebe bez ikakve rasvjete? nisam skuzila oprosti, ili je imao ali sada dobija novu? ja ti neznam tocno koja treba za njih, ali poslati cu ti sliku mog terarija, par slika, budem g aonak izbliza snimila da vidis, mogu i video probat poslati i rasvjetu cu ti slikati pa da vidis kak to izgleda, pa ako ti se vida tako napravi. moja ima onu uvb, i za suncanje, ali za tokayca neznam kako treba biti rasvjeta, pa to neka ti kaze netko ko se kuzi malo vise, da ti ja ne kazem pogresno ako nisi sigurna koje lampe treba imati. imas grijac?meni osobno je najbolji onaj ko kabl ne onaj ko ploce em kaj se mogu speci na njoj, a ovaj kabl mozes kako se vrijeme mijenja podesiti, ako nema grijac obavezno to nabavi sto prije, jer zima dolazi, jeli i on zivcan zbog kise, moji lude hehe.da tokayci su agresivni nazalost, bas si pogodila najljepseg ali najtezeg za pripitomiti, ali uz rad i ljubav moze se, vjerujem. samo polako, nemoj se uplasiti kada te i malo gricne, tako je i moja u pocetku pa sada zna da joj to nbe pali, ikao zna ponekada ovak npr kada kisa pada pa je neuroz zna gricnuti, ali malo, a neznam kako tokyac gricne, jeli to jako, negjde sam cula d aoni kada ugrizu ne pustaju dosta dugo, to istina, ako je tako, uzmi rukavice neke pa onda tako, samo polako, on je jos mald relativno