0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Malky - Rujan 18, 2009, 20:48:31 poslijepodnejel moze potvrda ovih riba koje sam mislio stavit s vremenom da si znam od Blua predbiljezit naruđbu???Al to ce mi netko morat pricuvat u svom akvariju jedno vrijemeNik, aj oladi s ribama.... ribe nek ti budu zadnja briga na pameti..bit će još uvoza, kad ti se nanić zaciklira i ustabili i bude spreman za ribe... NE TRČITE pred rudo i NE LUDUJTE! Radi se o malim akvarijima, s malo vode i napominjem još jednom- STRPLJENJE čini nano akvaristu, ludovanje i žurba čine oglašivača opreme...!
jel moze potvrda ovih riba koje sam mislio stavit s vremenom da si znam od Blua predbiljezit naruđbu???Al to ce mi netko morat pricuvat u svom akvariju jedno vrijeme
more jedna koza.... canibalinjo- u belugo je rekord 54 nano reef već godinama,sa koraljima i više riba nego bi se ja sudio stavit kaj još čekaš?
Vedran aj čuvaj živčeke.. nek si ekipa malo da truda pa i mi smo, nitko nam nije uljeval..A da može nano do 60 l (može i malo više iako s puno opreza i ne bih preporučio) bez skimera može:https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=22417.0
Iapk je odluceno da ce ici samo malo pijeska unutra tek toliko za dekoraciju. Uskoro se nadam dolasku i prvih koralja
renta i vedran koji ste vi likovi majke ti ga mile da bez muke nema nauke istina i da treba barem neš pročitat isto tak istina, al jbmu ne da mi se čitat toliko literrature koju imam na kompu, znate kak je čitat knjigu na kompu, koma ne znaš di si i kaj si ipak bum ja još bar koju godinu proučaval i čital vaše postove i naravno da vidim kak bu se malky snašel i kak će mu funkcionirat pa onda možda jednog dana i ja krenem, tak da ostajem još slatkovodni, a vidimo da je sad opet slatkovodna in čim se guzda vraća sa svojim 450 litarskim bazenčićem,ajd hvala vam, do sljedećeg bisera da vam malo dignem živčeke
Dobio sam mali komadic Pachyclavularie, al sam zaboravio koji joj je dio iz kojeg vire pipci???onaj tamno ljubicasti ili rozi?