Srpanj 20, 2025, 17:06:42 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Stari akvarij  (Posjeta: 1908 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ivonchi

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Stari akvarij
« u: Rujan 09, 2009, 09:57:24 prijepodne »
Bok svima!

Rodjena sam 1985.g., a te godine su moji baka i deda ugradili akvarij uz koji sam odrasla. Akvariji je bez ikakvih problema funkcionirao svih tih godina. Prije 5.g. sam se odselila od bake i dede i oni su odustali od akvarija. Poklonili su ribice, ispraznili vodu i u akvarij stavili umjetno cvijece za ukras. Sljunak, pumpa, lampe, sve stoji 5 godina prazno i ne dirano.

Sada bi htjela akvarij u svom stanu pa me zanima dal se može kupiti sami akvarij, a ostatak opreme preseliti iz ovog starog? Dal je ta oprema prestara? Dal su godine bez vode nastetile pumpi i sljunku? Nemam bas puno novaca pa me zanima koje djelove akvarija bi mogla iskoristiti za novi akvarij.

Hvala na pomoci!

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Odg: Stari akvarij
« Odgovori #1 u: Rujan 09, 2009, 10:21:07 prijepodne »
sve je relativno... :)
šljunku nije niš, al pumpi bi moglo bit..pričamo o zračnoj pumpi ( gumice su moguće otišle) ili protočnoj ( možda je korodirala osovina)

a opet, ovisi koliko velik akvarij bi kupila, danas ti to sve ide u kompletu, nađe se povoljnih akvarija sa filterom , grijačem i rasvjetom, pa još na rate ili popust na gotovinu...

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
Odg: Stari akvarij
« Odgovori #2 u: Rujan 09, 2009, 10:27:39 prijepodne »
dobro dosla prije svega  :up:

slazem se sa svime sta je Vedran napisao...

najbolje bi bilo da nam kazes s koliko novaca raspolazes pa da ti se prema tome da neki savjet ;)
a i mozes pogledati pod "akvaristicki mali oglasi" di clanovi nemalo puta prodaju jako povoljno kompletirane AQ...