0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Imam ja gupije za prodati po 140Kn pa ako želiš na kolieinu od 10 komada dam ti ih po 90Kn
bez obzira na sve novcane izdatke , zadovoljstvo koje pruza akvarij i ribe nema novcanu vrijednost ... nadam se da se slazete ?
Ljudi vi ste ludi. Jel znate da nekima od nas i žene prate forum, a u zadnje vrijeme mi je i onako sve teže uvjeriti dragu da na svih 10 akvarija,R/O sistem, masu plastienih baeava, žarulja, filtera, grijaea i riba/bilja nisam potrošio ma skoro ni tisueu kuna .
Citat: TuljanLjudi vi ste ludi. Jel znate danekima od nas i žene prate forum, a u zadnje vrijeme mi je i onako sveteže uvjeriti dragu da na svih 10 akvarija,R/O sistem, masu plastienihbaeava, žarulja, filtera, grijaea i riba/bilja nisam potrošio ma skoroni tisueu kuna . Vidim da ti ide ... u eemu je tajna ... ova moja mi diše za vratom
Ljudi vi ste ludi. Jel znate danekima od nas i žene prate forum, a u zadnje vrijeme mi je i onako sveteže uvjeriti dragu da na svih 10 akvarija,R/O sistem, masu plastienihbaeava, žarulja, filtera, grijaea i riba/bilja nisam potrošio ma skoroni tisueu kuna .
300-tinjak Kn-a biljke +ribe , 'ko vam je kriv kad nevolite Gupije .
Ako je tako - Kralj je mrtav