A sada da li je ostao gladan, ne znam, ali kuli je bio još dosta mali, pa ne bi rekla niti da se puno napapao! Od tada jako voli gledati u akvarij , a ja jako dobro pazim kada nešto izvlačim van da slučajno ne bi izvukla i koju životinjicu, pa da ovaj opet ima extra marendicu!
U svakom slučaju nije baš dobitna kombinacija imati mačka i morski akvarij - slatkovodni i nije toliko opasan-, jer primjerice, malo se nešto igram s Ashom, bacam mu igračku, pa me zna i slučajno ogrebati, što je dodatno operečenje, jer nije dobro stavljati ruke sa otvorenom ranicom u akvarij, jer neki koralji su dosta otrovni, pa bi se stvar mogla zakomplicirati. Uskoro dobivam u akvarij koralje koji su vrlo otrovni i već smišljam neke rukavice koje će biti do ramena! Dobro, pretjerujem malo, ali u svakom slučaju, morat ću početi neke rukavice koristiti u takvim slučajevima! Drugi je problem to što je i većina riba dosta otrovna, otrovno meso, dio mesa, krv, peraje, bodljice ( ako imaju) i da mačak dođe do takve ribe i popapa ju ( pitanje je bi li, a neću probavati), ne bi mu baš bilo dobro!