Eto, kao na kraju svakog filma, priče ili knjige dolazi kraj.tako sam i ja kao moderator došao do te tačke i lepo bi bilo da se oprostim od svih ciklidaša.
Sad što je razlog tome....neka nova vremena, a i činjenica da svog rada, kao moderator ne objavljam baš najbolje, odnosno ga nikako ne radim.
Ipak kad sam prihvatio tu funkciju, ja sam si moderatora predstavljao kao čoveka ili osobu, koja je dužna svojim znanjem pomoči novim akvaristima u bližem poznavanju ciklidistike.Sad da li je to bilo uspješno ili ne, presudite sami.No u novo vreme moderatori se "ocenjuju" time, šta i koliko budu policajci na forumu, a to se meni nikad nije sviđalo, jer ko piše o akvaristiki zlo ne misli... ili bio ja naivan.Uvek sam se zalagao sa svojim postovima, artiklima, pomoči ciklidašima ka tom cilju, ipak ciklidaš pomaže ciklidašu, svugdje i u svaka dob.
No neka me bolest u poslednje vreme odvratila od tog foruma, kome mogu reči sam bio odan od onoga dana kad sam se prijavio.
Sad sve se menja, pa je red, da se menjaju i "neaktivni" moderatori.
Pa rekao da se barem oprostim ko čovek, ko moderator ovog podforuma.
Sad nikad nisam gleadao na funkcije, ipak dobra poruka vrednog ciklidaša vredi više od 100 funkcija.Puno smo uradili na području ciklidistike i pred vama su novi izazovi, ali u koje čete iči sami, ipak mene se može pogrešiti ko lanski sneg.
Eto još jednom, hvala za sve lepe doživljaje, hvala za druženja i
zbogom, neču reči doviđenja jer poslije bih se trebao vratiti..
Sa poštovanjem
Bojko