Srpanj 22, 2025, 01:28:26 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: P. Vitticeps - pitanje  (Posjeta: 1044 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline delbi

• Član redakcije
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
P. Vitticeps - pitanje
« u: Kolovoz 27, 2009, 10:08:21 prijepodne »
Moj mali preslatki zmaj raste na ocigled, jede kao mali prašćić, svaki dan i po 15-ak velikih skakavaca, ali, malo me brine jedna stvar pa, pitam treba li me stvarno brinuti. Nisam ga do sada(mjesec dana jučer da je kod mene) nikad vidio(a i siguran sam da nije) da jede voće i povrće koje mu svakodnevno nudim. Pojeo je meni iz ruke u 3 navrata jedan griz lista od radića. Trebam li se brinuti ili???
Inaće, jede skakavce koje lovim na livadi gdje se 100% ne šprica nekim otrovima, ujutro i navečer mu jednog od skakavaca uvaljam u Nekton MSA i to je to. Vodu mu isto 2x na dan mijenjam ali, niti to nije pio(to me ne plaši toliko)...
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline BoO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
Odg: P. Vitticeps - pitanje
« Odgovori #1 u: Kolovoz 27, 2009, 10:45:43 prijepodne »
Ne treba te to plašiti. Ak je mlad nije čudno što ne želi. Moji nije jeo voće i povće par mjeseci pa je opet počeo. Ti njemu ponudi svaki dan i ostavi. Po mom sam skužio da najviše jede radić,grašak,mahune od povrća, a od voća borovnice,breskve,kruške,kupine. Oni većinom jedu kukce,tek kad odrastu počnu jesti voće i povrće. Tak da se ne moraš brinuti. On će si sam uzeti ak bude htio,tvoja stvar je samo da mu ponudiš. Što se vode tiće to ne isto neka ne brine. Nisam još čuo da nečija pogona pije iz zdjelice sama. Namoči prst u vodu i probaj staviti da ti ga ona lizne i tak ponovi,ak već oćeš da pije vode.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 27, 2009, 10:56:11 prijepodne od BoO »

Offline Tinny

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
Odg: P. Vitticeps - pitanje
« Odgovori #2 u: Kolovoz 27, 2009, 11:43:16 prijepodne »
nece jesti bilje zato sto ima dovoljno kukaca za pojesti.moj nece povrce i voce kada dobije dovoljno kukaca.
=)