pa ovaj moj mi se nes cini usamljen
i sad neznam nis al za 2 tj dobivam akvari 250l i to pa cu onda hihi teta ce mi datt HITNOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RECITE MI JER MI MOZE NEKO POSLAT NEKO KAMENJE ILI DI DA KUPIM PISE DA MOZE OTICI NOGE DE BRZO RECITE NEK KAMENJA BUDU ONAK MAL VEC OD GLAVE JER IMA TO NEGDJE KUPITI ILI NES HITNO!!!!!!!
Gledaj sad luka, zamoljavam te da od sada citas malo ozbiljnije postove i savjete
koji ti se ovdje daju. Pod prvo receno ti je najmanje tri puta da kornjaca nema osjecaja
usamljenosti i da ti se krivo cini. Dat ti je savjet da prvo sredis uvjet za tu jednu
pa da tek onda pocnes razmisljhati o drugoj. Dali ces taj savjet poslusati je tvoja stvar.
Dodatno jos, trazis nekoga tko ima "kornjacu" za prodati. Ne pitas ni za vrstu, ni za velicinu,
niti za uvjete dali ta "kornjaca" se uopste salze sa tvojom. To su sve stvari koje ti ovdje
samo savjetom mozemo pomoci i gdje je tvoja odluka dali ces to poslusati ili ne.
Ali ono u cemu imam utjecaj je da te opomenem da prestanes ignorirati sto ti se pise i da
prestanes pisati velikim slovima. Velika slova imaju znacaj vikanja/deranja u chatovima
i forumima, i zato taj nacin komunikacije nije rado vidjen.
I da pises malo jasnije, jer ti zadnju recenicu nemogu protumaciti.