vezano uz vid paukova, oni mogu raspoznati samo svjetlo i tamu i nista vise od toga ali zato su impresivno razvili svoje osjetilo za vibracijama....
a jos samo da se vratim kod vida, osim tog svjetla i tame kod zivotinja postoji ono tzv. 6to čulo ili 7čulo

vise nisam ni sam siguran jer je toliko filmova napravljeno na tu temu da neznam koliko ih mi imamo HAHA to je razlog zasto ce pauci izlazit van u sumrak iako im 24sata gori svjetlo i to je razlog zasto ce se gušteri/zmije pripremat za burmaciju zimi iako im je period dan/noć i temperatura uvjek isti....upravo on je razlog zasto nasi psi laju a koke kokodacu prije potresa, odnosno nevremena....
a toncek sorry na "j" znam da si bez ali nekak sam u automatici napiso....jer inace jako rijetko ukljucujem mozak kad sam na kompjuteru a i ubija me automatski ispravljivac rijeci koji ima jako mali fond rijeci pa mi onda naprimjer od buča napise kuća....a to nekad ne skuzim pa mi postovi izgledaju banana, a o onom je koje mi uvjek ispadne ej necu ni prisat....ali kaj je tu je