svaka čast majstore,prvo si sve dobro pripremio i tek onda češ u nabavku ljubimca tako se to radi,da imam odmah bi ti jednog poklonio jer kod tebe će sigurno uživati 
A gle sve životinje koje imam doma moraju uživati!!! nemožeš uzeti životinju a da prije neznaš ništa o njoj. rađe neču imati životinju nego da ju uzmem pa da vidim da pati...meni su svi moji kučni ljubimci najbolji frendovi i tako se ponašam prema njima. što je najvažnije uvjek mi vrate uloženi trud..i to je ono što me veseli i zbog čega držim životinje! netko to nerazumije ali ja sam siguran da večina vas zna o čem pričam...

Ne volim kada mi netko veli "fujjj koja odvratna životinja.." ili tako nešto slično.
Šta je ta životinja kriva što je primjerice zmija, žaba,gušter,pauk,slon,žirafa,glista,komarac,žohar...ona to nije birala!
jesam se raspričaooo...strašno!!!!!

e da Tomica M baš šteta što nemaš bradonju

kupiš jedan kabel grijač od 15w naj duži koji može bit i ljepo ga složiš negdje na pod di misliš držat insekte i staviš kutije na taj grjač i on ti drži temp.od 35°C i to ti je to...prvo malo istestiraš,vidiš na kolko se diže temp.da nebi bili kuhani pečeni

probat ću to sa kablom!