Srpanj 18, 2025, 10:53:41 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Hypressobrycon-informacije ko ima  (Posjeta: 1455 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline damir7

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Hypressobrycon-informacije ko ima
« u: Siječanj 23, 2005, 10:18:00 prijepodne »
Imam jato navedenih ribica i super su ali danas su poludile totalno najednom,mislim da se pare jer mužjaci su malo veai mislim i imaju veau onu doljnju lepezu tj spojen rep i peraju i jaee crvene boje.Danas su se izgleda poeele pariti jer veaa manju stisne pa ze jedna o drugu i kao da izleti ikra i odma to mali skalar za njima pojede . To rade vea dosta dugo i tuku se mužjaci i jednom najveeem koji je najlu?i pukla je i gornja peraja,drugom otpalo isto pola one bijele toeke na peraji,nemogu ih nigdje premjestiti jer mi je drugi akvarij pun a prenosni mali nema ni pumpu ni grijae.Dokle bude to trajalo,mislim da se ne poubijaju a kako su krenuli sve je moguae pošto su svi izranjavani,ima ko neki link o njima,kad tražim po tim imenom ibacuje mi stalno neke ciklide i možda sam i krivo koje slovo upisao,kako se ta riba zove na HR.
Zagreb/Maksimir

Offline damir7

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Hypressobrycon-informacije ko ima
« Odgovori #1 u: Siječanj 23, 2005, 12:28:00 poslijepodne »
Krivo sam napisaoznaei radi se o Hyphessobrycon erythrostigma pa zato nisam ni našao nikaj he he ,evoga nešto sam našao ali dobro bi došlo ako neko ima tih u akvariju pa da mi samo kaže iskusva.Inaee parile su se,strgale se totalno a pametni skalar išao iza njih i isti tren pojeo jaja a njemu su pomogle i udovice a bogme su i sami jeli fino svoju buduau djecu,tako da od 2 sata sexa nije ostalo nijedno jaje.......više sreae drugi put. Kak se to eesto dešava?
Zagreb/Maksimir