Pohvala za litražu.
samo jedna sugestija.
Gdje češ uspijeti nabaviti baš takav raspored i odnos između muških i ženskih.
1). Altolamprologuse nikada zajedno, govorim iz iskustva. Imo sam okršaj calvusa i compressicepsa.
2)Callochromisi su ti vrlo agresivni jedni prema drugima, tako da češ teško nači baš jednog mužjaka.
3) transcriptusi- po meni vrlo agresivni kada dolazi do mrijesta, zauzimaju veliki dio akvarija, mrijeste se nešto poput brichardija, vrlo skoro ih se nečeš moći riješiti, jer če ti cijeli akvariji biti u transcriptusima.
4,5) jako ljepe ribe, lelupiji su nešto poput trascriptusa što se tiče teritorija, a multići su exstra, ali uvijek postoje i puno ljepši školjkaši(moje mišljenje) ne znači ta je tako svima.
6) njih sigurno nikada nebi stavio, a pogotovo ako misliš imati Callochromis koji se mrijeste u pijesku u kraterima, a opće je poznato da synodontis-i ubacuju svoja jaja ostalim ustonošama koji se mrijeste u pijesku.
e sada kada sam ti napiso svoje misljenje ima nekoliko pravila koja bi te trebala voditi: altolamprologuse, lelupije i transcriptuse nikada ne kupuj ispod 5 komada,a Callochromis obavezno uzmi 10 komada kao i multiča.