Rujan 05, 2025, 10:38:23 prijepodneNajnoviji Član: Mandich

Autor Tema: ZOO Shop-koji kvalitetan  (Posjeta: 1447 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline damir7

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
ZOO Shop-koji kvalitetan
« u: Siječanj 21, 2005, 15:36:00 poslijepodne »
Zanima me koliko uopae postoji kvalitetnih zoo-shopova u zagrebu da zbilja kad se do?e kod njih da imaju najviše ribica za ponuditi i da je osoblje naeitano i ljubazno a ne da mi uvale ono što više toga jer im je u interesu što više prodati.......Pošto mislim da postoje takva dva ili eventualno tri duaana ovo sve me toliko potaklo da bi najra?e otvorio i sam zoo-shop i zaposlio nekoga ko zbilja zna raditi da konaeno i kupci budu na svojem......koliko je to para uopae potrebno što mislite?
Zagreb/Maksimir

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
ZOO Shop-koji kvalitetan
« Odgovori #1 u: Siječanj 21, 2005, 15:59:00 poslijepodne »
Citat: damir7
... a ne da mi uvale ono što više toga jer im je u interesu što više prodati.......najra?e otvorio i sam zoo-shop i zaposlio nekoga ko zbilja zna raditi da konaeno i kupci budu na svojem......koliko je to para uopae potrebno što mislite?

Nemoj. Brzo bi pregrizao jezik .
Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
ZOO Shop-koji kvalitetan
« Odgovori #2 u: Siječanj 21, 2005, 16:18:00 poslijepodne »
Ha ha ha, Damire7... kadkad zbilja žurneš... baš kao što ti je i Max....sz rekao...

Gledaj, kvalitetni su naši dueani, iznenadio bi se ali su kvalitetniji od npr. Vogelfarma koji glasi za ono - wauuuuuu duean

Stvar je u tome da bi ti spremio sve te ribe koje želiš imat tako da
zadovoljiš SVE kupce, moraš imat brdo akvarija, a samim ttime i puno
trpškova...

Pa uz to neisplati se dueanima imat neku vrstu ribe koja im se opeenito
ne prodaje neg stoji u akvariju po 3 mjeseca... a kadkad i više... samo
zato da bi se zadovoljio npr tvoj ili moj kriterij...a mi uzmemo svega
4 ribe od pristiglih 100!

Kužiš?!

Naši dueani su dobri jer na ovom forumu saznaju kaj kupce tišti i oni
ukoliko im se isplati(eitaj da nemaju PRevelike troškove) investiraju u
sebe da bi se popravili!

Još su dobri po tome što možeš narueiti željenu ribu...naravno ukoliko se pokaže više zainteresiranih za istu...

Moraš shvatit da su veliki troškovi u igri, a samim time moraš shvatit
da ljudi od toga žive, a to im nije hobby ko meni i tebi...

Puno je toga u igri, al mogu ti ree da smo mi još dobri što se duaana tiee, a koliko znam bit eemo i bolji!!

Offline moto

• Punopravni član
ZOO Shop-koji kvalitetan
« Odgovori #3 u: Siječanj 21, 2005, 18:22:00 poslijepodne »

ajd ti lijepo, ako ti je do para, otvori eevaparu ko naš EdoMaajka..... pa di bi ti s još jednim zoo shoopom.... pa jedva ovi sastavljaju kraj s krajem.. uostalom kao i svi drugi u hrvata

zato..... kad ideš u ribu.... prvo se informiraj o svemu šta te zanima tako da ne moraš pitaiti u trgovini......... to je i jedan razlog zašto postoji AkvarjNET
Vraćam se odmah - Godot

Offline damir7

• Punopravni član
ZOO Shop-koji kvalitetan
« Odgovori #4 u: Siječanj 21, 2005, 19:46:00 poslijepodne »

Ma nisam zabrijao,kad sam ovo rekao nisam ciljao na ribice tropskih podrueja nego na više neke egzotienije životinje po koje se uglavnom ide u austriju.što se tiae osoblja ima kvalitetnih deeki i cura koje rade po shopovima i svi su zbilja ljubazni ali ipak postoji jedna doza kod njih koja kaže da su prvenstveno trgovci.Sad nebudem imenovao shop ali na super glasu a frendici su uvalili ono sam tak ribe i sad ih je pola podjelila i tako.Ne obazirite se uno na temu to sam postavio ono sam tak da vidim,inaee nebitno.A kaj se tiee shopova kako žive i to,ne brini jako dobro žive i evo znam da se budu otvorila još 2 od iste osobe jako brzo a do ljeta i treai . No pa to je samo bolje jer što ih bude više to bude nama bolje jer samim time i ponuda bude bolja a ko zna možda samim time i cijene.
Zagreb/Maksimir