Lipanj 24, 2025, 23:56:06 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Roots of Nature  (Posjeta: 30162 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Odg: Roots of Nature
« Odgovori #125 u: Ožujak 15, 2010, 08:15:57 prijepodne »
gornju nemoj jer ovaj list bolbitisa bode u oči konstantno...

Offline Karas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #126 u: Ožujak 15, 2010, 08:23:33 prijepodne »
čim smislim kakav.  :D

Ryoboku  :up: mada volio bih vidjeti jedan iwagumi od tebe sa cubom i eleocharisom, nemislim da je ovaj ovaj loš nego da možeš ti i puno bolji složiti  :up:

Trebao si uzeti kvarcni pijesak i posuti ga po šljunku tu gdje se šljunak vidi u prednjem planu. Scape bi izgledao manje prirodno ali bi dobio odličan kontrast. Ti odluči.  ;)

« Zadnja izmjena: Ožujak 15, 2010, 08:28:32 prijepodne od Karas »
Karas Reef - morski akvarij

Offline lp

• Punopravni član
    • HAS - HrAquascape.org
« Odgovori #127 u: Ožujak 15, 2010, 08:40:39 prijepodne »
Thanx na pomoći...

Vedrane ostao mi taj list da ga nisam ni skužio.  :nerv: Inače odrežem sve koji narušavaj scape.

Karas nisam shvatio za koji scape ti pričaš ovo sa šljunkom i pijeskom? Onaj Iwagumi ili ovaj na koji se odnosi tema?

Ako je ovaj, to je nemoguće izvest jer ne mogu stavit pijesak preko sljunka, a da mi ne propadne dole...a i kontrast naprijed mi nije bio cilj. Pijesak se inače u aquascapingu obično koristi sam za sebe kao super alternativa tepihu (pa na njega super legnu kamencici ili grane mahovine). Ili kao jezerce ili kao popularni puteljci.  

Ako je iwagumi...zadnja slika tog mog linka, na drugoj strani, sa popunjenim tepihom je konačna slika. Ne stane pijesak. Može puno bolje svakako samo kad nađem adekvatno kamenje. To mi je bila pouka da ne radim nešto na silu ako nemam dobrog materijala za to. Al eto bio mlad i zelen.  :D  ;)
« Zadnja izmjena: Ožujak 15, 2010, 09:12:12 prijepodne od lp »

Offline Karas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #128 u: Ožujak 15, 2010, 11:11:18 prijepodne »
Thanx na pomoći...

Vedrane ostao mi taj list da ga nisam ni skužio.  :nerv: Inače odrežem sve koji narušavaj scape.

Karas nisam shvatio za koji scape ti pričaš ovo sa šljunkom i pijeskom? Onaj Iwagumi ili ovaj na koji se odnosi tema?

Ako je ovaj, to je nemoguće izvest jer ne mogu stavit pijesak preko sljunka, a da mi ne propadne dole...a i kontrast naprijed mi nije bio cilj. Pijesak se inače u aquascapingu obično koristi sam za sebe kao super alternativa tepihu (pa na njega super legnu kamencici ili grane mahovine). Ili kao jezerce ili kao popularni puteljci.  

Ako je iwagumi...zadnja slika tog mog linka, na drugoj strani, sa popunjenim tepihom je konačna slika. Ne stane pijesak. Može puno bolje svakako samo kad nađem adekvatno kamenje. To mi je bila pouka da ne radim nešto na silu ako nemam dobrog materijala za to. Al eto bio mlad i zelen.  :D  ;)

Mislio sam na ovaj setup.  ;)
Karas Reef - morski akvarij

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #129 u: Ožujak 15, 2010, 20:52:54 poslijepodne »
Lepi stanje bilja savršeno!
Definitivno je ljepša fotka 2 ali visina bilja je bolja na fotki 1. Moguće da će prva ipak biti bolja kad hm pusti vrhove.
pozz