Svibanj 12, 2025, 17:39:53 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: OT- Burmanski piton ubio dijete  (Posjeta: 13376 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Crochondro

• ex Crotalus
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član

Offline Ignus

• Punopravni član
Odg: OT- Burmanski piton ubio dijete
« Odgovori #1 u: Srpanj 02, 2009, 01:53:34 prijepodne »
Ne vjerujem im ništa. Sad je dugačak 3,5 m sad 2,5 sad ovo , asd ono....ne vjerujem im taman da je istina  :nuclear:
Potpredsjednik udruge ljubitelja i uzgajivača Betta 'Betta Svijet'

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Srpanj 02, 2009, 07:07:30 prijepodne »
u video sa mjesta tragedije novinar prenosi da je molorus bio nešto preko 8 stopa iliti nešto ipod 3 m.

Offline MobyDick

• Punopravni član
  • **
    • Fila Brasileiro  -  sve sto trebate znati o pasmini ...
« Odgovori #3 u: Srpanj 02, 2009, 11:35:18 prijepodne »
Potvdjena duzina je 2,16m (85'').

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #4 u: Srpanj 02, 2009, 11:35:26 prijepodne »
.. pa to je onda ovakva neka bebica :)  .. čak je ova kaj je držim na fotki i duža :)

... a gle ima svakakvih budala, tak da se ovakvim situacijama uopće ne čudim....  :-X
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline acies

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
  • zagreb
« Odgovori #5 u: Srpanj 02, 2009, 11:45:59 prijepodne »
kog točno smatraš budalom..pitončića ili frajera koji je držao istog za kučnog ljubimca,pa su stvari izmakle kontroli i dogodila se tragedija?

drago mi je da su barbusi najkrvoločnija bića u našoj obitelji.

Offline Tomica M

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #6 u: Srpanj 02, 2009, 15:05:11 poslijepodne »
glad je učinila svoje :(

Offline Area5189

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik/Zagreb
« Odgovori #7 u: Srpanj 02, 2009, 15:07:10 poslijepodne »
kog točno smatraš budalom..pitončića ili frajera koji je držao istog za kučnog ljubimca,pa su stvari izmakle kontroli i dogodila se tragedija?

drago mi je da su barbusi najkrvoločnija bića u našoj obitelji.
bas to
... Šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija? ...

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #8 u: Srpanj 02, 2009, 17:15:54 poslijepodne »

frajera koji je držao istog za kučnog ljubimca u nezaključanom terariju dok ima djete u sobi do.

dovraga, pa moj carpet i boa su pod ključem da ne isplaze pa mi mačke/štakore podave a da još imam i djete imali bi 3 lokota

Offline El Djapo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Beogradski pašaluk
« Odgovori #9 u: Srpanj 02, 2009, 18:45:53 poslijepodne »

Lepo nam ispljuvaše hobi u komentarima, a mi smo svi iskomleksirani
idioti i kreteni koji čuvaju ljigave i odvratne zmije... :dead: :dead: :dead:

Offline Tomica M

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #10 u: Srpanj 02, 2009, 19:13:42 poslijepodne »
ne treba nas mučiti kaj drugi misle glavno da mi uživamo,jer po takvom nitko nebi držao ništa

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Srpanj 02, 2009, 19:26:47 poslijepodne »
..neznam baš kolko su pitoni..a i ostale zmije .. "krvoločni"...tako da su vam ovi komentari gej...  :down:
.. zmija je gladna i tražila je hranu... jedini problem ovdje je što čovjek nije imao živinu u dobro zaključanom "terariju"... a takve zmije nisu za zajebanciju...

upravo je snimka sad bila na dnevniku... kaže voditeljica "piton od 4 metra"..a na snimci se vidi da "zvijer" nije puno veća od 2 metra... dakle to je praktički još bebač...

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #12 u: Srpanj 02, 2009, 20:06:04 poslijepodne »
sada još samo možemo pričekat da jutarnji napiše u pitonu ubojici od 12 metara...

Offline Area5189

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Srpanj 02, 2009, 21:07:29 poslijepodne »
teraristika je puno opasniji sport nego recimo akvaristika,i zato tu treba biti oprezan.nemam nista protiv zmija gustera pauka itd,ali s njima dolazi i odgovornost,ne samo prema zivotinji nego prema drugome.morate malo gledat i iz prespektive onih koji se time ne bave i nemaju takve zivotinje,naravno da ce im biti neugodno kad znaju da im recimo susjed ima otrovnu zmiju ili pitona.profesionalcima je na prvom mjestu sigurnost,a kad to nije dogodi se nesto ovako stravicno sto uvleike baca sjenu i dovodi do stanja i zakona,kojim se zabranjuje drzanej takvih zivotinja,sto se ne moze skroz shvatiti kao ludo.pa ne bi ni vi htjeli da vam se sujed grije na nukleranu elektranu u podrumu,bez obzira sto je mozda najsigurnija na svijetu

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #14 u: Srpanj 02, 2009, 23:03:15 poslijepodne »
zašto onda ne zabrane držanje svih pasa većih od pudlice kada se o njima i tak svaki dan čita u novinama "pas izgrizao ovo djete, pas izgrizao ono djete" za razliku od napada zmija...

Offline Ignus

• Punopravni član
« Odgovori #15 u: Srpanj 02, 2009, 23:37:42 poslijepodne »
zašto onda ne zabrane držanje svih pasa većih od pudlice kada se o njima i tak svaki dan čita u novinama "pas izgrizao ovo djete, pas izgrizao ono djete" za razliku od napada zmija...

a zašto smiješ kupit bure rakije a ne smiješ đoint?

Potpredsjednik udruge ljubitelja i uzgajivača Betta 'Betta Svijet'

Offline puska

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #16 u: Srpanj 02, 2009, 23:47:36 poslijepodne »
sada još samo možemo pričekat da jutarnji napiše u pitonu ubojici od 12 metara...
Ne jutarnji, neg 24sata jer samo oni mogu napisat takve bedastoce, jutarnji je kaktiga malo ozbiljniji ;)

Offline Igor Velevski

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #17 u: Srpanj 03, 2009, 01:52:47 prijepodne »
A sta bi vi izabrali, jednu voznju "air france"-om ili da stavite burmanac oko vrata........Dize se velika galama oko ovog tuznog i nesrecnog dogadjaja, zaista tragedija.....i ja imam burmanac i ja imam cerkicu isto kao ovu nesrecnu devojcicu i sad kako vidim komentare po forumima i na sajtovima gde se objavljuju vesti imam osecaj kao da svi mene napadaju i kao da se za mene pise. Velika je sramota da se sve ovo koristi i to sto se osudjuju zivotinje i ljudi koji ih odgajaju, a u isto vreme dogadjaju se milion slucajeva gde ljudi ginu od svoje cetvoronozne ljubimce ili zivotinje koje su pobegle iz zoo vrtova. Samo je "air france " odneo toliko zivota i mladih i starih u ovih 1-2 meseca, tacno toliko zrtava ce da ima od pitona u narednih 50-tak godina! Zelim reci, da ovaj tragican dogadjaj treba da nas podseca da se vise stavi akcent na mere predostroznosti pri odgajanju i rukovanju velikim zmijama, ali nikako da se bilo ko napada i diskriminira samo zato sto jednostavno VOLI ZMIJE! Pozdrav!!!

Offline El Djapo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Beogradski pašaluk
« Odgovori #18 u: Srpanj 03, 2009, 10:10:41 prijepodne »
Samo je "air france " odneo toliko zivota i mladih i starih u ovih 1-2 meseca, tacno toliko zrtava ce da ima od pitona u narednih 50-tak godina!

Samo da te ispravim ;)

Na oba leta je poginulo ukupno 375 ljudi, a u americi je u periodu od 1980 do danas
(29-30 godina)od "Pitona" NAVODNO stradalo 12 ljudi, što znači da bi Pitonima trebalo
oko 950 godina da "odrade" ono, zašta je nekom nesavesnom tipu koji je kriv za
neispravnost ovih aviona, a koji možda nikad neće biti otkriven, trebalo par minuta da
proveri dali je sa avionom sve u redu ili nije...

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #19 u: Srpanj 03, 2009, 11:18:02 prijepodne »
Ma sto se uzbudjujete. To je ko s pit bullima samo nije toliko in :D
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline ivborosa

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #20 u: Srpanj 03, 2009, 12:07:02 poslijepodne »
ma ja sam se vec oglusio na takve stvari...istina da nebi drzo burmanca, anakondu ni neku otrovnicu kod sebe prvo radi sigurnosti drugih a onda i mene jer nikad neznas....ali ko zna jos sam mlad iako se nadam da necu
druga stvar je da pol tih stvari na vijestima zaseru...jadna curica i zalosno je kaj je neciju zadovoljstinu i nebrigu platila svojim zivotom...ali gledam realno pa i meni je pobegla zmija...sva sreca pa sam ju naso i gotovo je bezopasna
a iskreno jako mi je cudno da je zmija od 2 metra isla napast ljudsko bice radi hrane...a da su zmije krvolocne i ubijaju iz zabave to nije istina

A gledajte s druge strane mi teraristi nesmijemo doma drzat nista sve je zasticeno, za sve slijede opake kazne...pa vecina svoje zmije ni ne prijavljuje + u Hrvatskoj su sve zmije zasticene i opake su kazne za njihovo ubijanje ( dal je ikada itko dobio tu kaznu?) a da ne spominjem one price kad su ljudi ispali DRZAVNI heroji na naslovnici novina sa ubijenom zmijom u ruci...ma daj molim te poserem ti se ja na takvu drzavu

a kaj se tice pasa mislim oprosti ali pudlica te moze jednako tak zaklat...bilo je slucajeva kad je pudla zaklala vlasnika....a uostalo koliko smo mi zivina istrijebili...ubili i mucili ovo je nista...ako je sudit po bibliji zivine su tu zbok nas da nam sluze...ali ne da ih istrijebimo i izrabljivamo
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #21 u: Srpanj 03, 2009, 12:13:53 poslijepodne »
a kaj se tice pasa mislim oprosti ali pudlica te moze jednako tak zaklat...bilo je slucajeva kad je pudla zaklala vlasnika....a uostalo koliko smo mi zivina istrijebili...ubili i mucili ovo je nista...ako je sudit po bibliji zivine su tu zbok nas da nam sluze...ali ne da ih istrijebimo i izrabljivamo

a joj, i sama imam pudlicu i puno većeg psa od nje (ridgeback) pa znam da i pudlica puno sranja može napravit.
al sam se samo uhvatila za primjer jer ljudi ugl pudlice gledaju kao nešto bezopasno (sumnjam da na spomen pudlice pomisle na kraljevskoh pudla nego 1. pno malo čupavo) a na spomen buldoga/staforda/dogu na nešto što skače za grkljan čim ga pogledaš

Offline Area5189

• Punopravni član
« Odgovori #22 u: Srpanj 03, 2009, 12:15:29 poslijepodne »
pa s tim se slazem,bolje stavit brnjicu nego riskirat napad,kojio najcesce ljudi izazovu,bas zbog toga da se ne dovode psi n alos glas ili bilo koje druge zivotnije.ne znam zasto odma shvacate ko napad,ne mislim s moje strane(tj iz postova) nego iz napisa u novinama.

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #23 u: Srpanj 03, 2009, 12:16:08 poslijepodne »
a zašto smiješ kupit bure rakije a ne smiješ đoint?

večina ljudi je što se zmija tiće podosta neinformirana i ako kažeš da imam i kukuruznu zmiju reagiraju na to ko da imaš mrežastog pitona koj ti slobodno plazi po kući i onda su automatski zabranjene sve od onih koje izgledaju ko kišna glista pa do anakondi

i sam vidiš kako je ovaj naš famozni zakon slagao netko tko je zmiju vjerojatno vidio samo preko stakla u zoo-u

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #24 u: Srpanj 03, 2009, 12:16:50 poslijepodne »
pa s tim se slazem,bolje stavit brnjicu nego riskirat napad,kojio najcesce ljudi izazovu,bas zbog toga da se ne dovode psi n alos glas ili bilo koje druge zivotnije.ne znam zasto odma shvacate ko napad,ne mislim s moje strane(tj iz postova) nego iz napisa u novinama.

nisam post usmjerila prema tebi nego pisala opčenito  ;)