Srpanj 19, 2025, 15:13:03 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: slatko kao more  (Posjeta: 3233 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dare

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • 091/5892288
Odg: slatko kao more
« Odgovori #25 u: Srpanj 01, 2009, 14:35:24 poslijepodne »
Ja sam dosad imao pun akvarij bilja pa mi alge nisu imale šanse ali samo radi njih sam povadio moje predragocijeno bilje i promijenio stijene. Nadam se da če se isplatiti.

Offline indigo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #26 u: Srpanj 01, 2009, 21:25:28 poslijepodne »
Krenula je smeđa alga pa se nadam da će poslije nje i zelena??!
Tako je i meni

Offline Njofra

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Srpanj 03, 2009, 02:45:04 prijepodne »
Ej Dare kučo stara.Nikako ne pišen više ovdje ali na ovo moram koju reć...Svaka čast,...akvarij je fenomenalan.Stvarno prekrasne ribe,...ambijent i sve.I ja sam nekako pobornik one tvoje teorije,....nemora se odmah vidjeti sve,...ovdje si malo odstupio,..ali svejedno,....stvarno prekrasan akvarij.Mogu misliti kakav je uživo.Vidim,....volje imaš,....sad imaš i znanja i kaj da ti velim,...Dare samo tako nastavi.Uvjek se veselim kad vidim novu temu sa tvojim novim akvarijem.To dovoljno govori kaj mislim o njima,...i ovaj novi nije izuzetak,...jako lijepo,....svaka čast.Pozdrav Dare ,....vidimo se.
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline dare

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • 091/5892288
« Odgovori #28 u: Srpanj 03, 2009, 23:05:43 poslijepodne »
Ma vratio sam se sa mora pa sam se zaželio morskog anbijenta. Ribe su puno slobodnije i ne plaše se ko prije. Alge napreduju a bilje če vjerojatno stradati. To s biljem funkcionira kad je akvarij ful zelen ali ovako malo nema šanse. Inače složit akvarij s brdo kamenja je puuuno lakše nego da biljem i napravit one silne umjetne stijene. Supruzi se isto ovako više sviđa ali kad sam natrpao auto kamenjem bila je pred lakšim nervnim slomom. Nije se dala ugurat ni igla. :clown: al nema veze - sve za akvarij...(bolesnik)

Offline moke

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #29 u: Kolovoz 10, 2009, 21:47:36 poslijepodne »
Ma vratio sam se sa mora pa sam se zaželio morskog anbijenta. Ribe su puno slobodnije i ne plaše se ko prije. Alge napreduju a bilje če vjerojatno stradati. To s biljem funkcionira kad je akvarij ful zelen ali ovako malo nema šanse. Inače složit akvarij s brdo kamenja je puuuno lakše nego da biljem i napravit one silne umjetne stijene. Supruzi se isto ovako više sviđa ali kad sam natrpao auto kamenjem bila je pred lakšim nervnim slomom. Nije se dala ugurat ni igla. :clown: al nema veze - sve za akvarij...(bolesnik)

:D :D :klap: :klap: Jesi li razmisljao da dodas koji kamen, ;) pa covjece kako ti spavas tona je tu..Svaka cast :up: vidim crna tapeta i sredina je u folu ljepo nema sta, sta si od bilja posadio..puno mi je sada ljesi akvarij nekako je predstavio svoju velicinu u pravom svjetlu mada su i one stijene bile isto mrak...
spasavaj se ko moze  :aaa: