pozz, kao prvo ODLICNE slike M!!!!
kao sto sam i najavio, priustio sam si i djelic ovog, treceg po velicini jezera na svijetu , i neke od najljepsih riba (po meni) uopce!!!
prvo akv. 250 litara , filtracija 2000lit/h, grijac 300w, svijetlo 30w-arcadia freshwater!!
kamenje je skupljeno blizu mora ,i moze se mozda bolje sloziti ali posto cu ga morati za tjedan dva preslagivati(radi unosa jos jedne ribe koja je u karanteni)onda cemo poraditi i na tome!!!
ribe su prica za sebe: jedne od definitivno najljepsih isto tako i najagresivnijih ciklida opcenito ,jos prije 6 godina sam si zacrtao da cu nabaviti pundamiliu nyererei i evo napokon pliva u mom tanku 3 m i 3f i to po meni najljepsi varijetet i najpriznaniji RUTI ISLAND!!!
uz nju pocastio sam se i haplochromis rockkribenzis-om, isto tako 6 komada, (za sad je samo jedan muzjak)
i starosjedioci haplochromines obliquidens-i!!!
jos se razmisljam dali da stavim nesto anubiasa, pa ajde da cujemo neke sugestije, uz to uzivajte u slikama!!!!
o karakteristicnom ponasanju riba i utiscima javim za koji tjedan kada ih bolje proucim i upoznam!!! enjoy!!!!!