Srpanj 21, 2025, 12:36:10 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Ideje za mini  (Posjeta: 899 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Daddy G

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Ideje za mini
« u: Siječanj 10, 2005, 17:20:00 poslijepodne »

Gledao sam neke bonzai akvarije na netu i izgledaju je..no. Imam jedan takav(10 l), i htio bih ga lijepo srediti. Muei me svjetlo,temperatura(hmm...po ljeti),preveliki filter i td.kako to riješiti?

Ima li netko slike svojih mini akvarija da mi malo pomogne jer ovi na netu su mi malo utopijski?

Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you

Offline kukurjek2002

• Punopravni član
    • http://www.geocities.com/lighters_nice/
Ideje za mini
« Odgovori #1 u: Siječanj 12, 2005, 18:34:00 poslijepodne »
Ja imam jednog minjaka 16l bruto.Pravo da ti kazem lijen sam da ga malo dotjeram .Sad za sad funkcionira odlicno bez icega . Da pojasnim : stavio sam Pijesak od oko 2mm podlogu visine 3 cm . Ubacio sam unutra raznih biljaka (viskoviiz druga 2 akvarijuma).Stavio sam unutra par gupa i par srebrnih moli . Umjesto cistaca sam stavio puzeve koji u jednom od mojih akvarijuma obavljaju istu funkciju umjesto cistaca(to su oni okrugli-ne diraju biljke)na moje cudjenje u ovom akvarijumu dostizu velicinu puta tri . To ti je to .Akvarijum funkcionise odlicno bez filtera , pumpe za zrak , grijaca-nista.Vodu dosipam kad izlapi , jednom u desetak dana prorijedim puzeve(ciklidi ih dobiju za klopu) i tu i tamo povadim male novorodene ribice.Ako se nekad nakanim da organizujem kakvo svijetlo bice i slikice.
Oh sto te volim joj

Offline lula

• Punopravni član
Ideje za mini
« Odgovori #2 u: Siječanj 12, 2005, 20:07:00 poslijepodne »
probaj si sam napraviti mini filter. ja sam ga recimo napravio od male
staklene posudice(Unutra su bile pakirane dagnje) Ako ne znaš kako
pogledaj u dueanu kako izgledaju unutarnji filteri. kupiš zraenu pumpu,
spojiš sa cijeveicama i to je to.
Varaždin / Hrvatska

Offline Daddy G

• Punopravni član
Ideje za mini
« Odgovori #3 u: Siječanj 12, 2005, 23:14:00 poslijepodne »

Poeeo sam smišljat što ueinit i napravio slieno kao i ti. Našao sam neki mali filter, nasuo pijesak,stavio kamenje,preselio neke biljke iz velikog, uzeo tri gupiai kad vidi euda, curi se svidjelo(ona) (ja),tako da sam joj ga morao pokloniti.

vidiš, vidiš, ta s puževima mi se svi?a(jesu li to oni veliki žuti?), imao sam ih ja ueri skalara u mom akvariju, ali ne zadugo. Šta misliš da li bi ih leleupi i brichardi eopkali, ako da, stavio bi ih u mali.

Reci mi malo više o tim puževima,da li se brzorazmnožavaju, da li što eiste, koliko da ihuzmem, di da ih kupim i tako to????? hvala

Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you