0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mislim da je to mehanicka ozljeda. Nemoj za sada nista tretirati, dobro ih promatraj i ako se sto mjenja - napreduje onda javi pa cemo vidjeti. Bactopur bi bio dobar izbor al bi svakako bilo bolje vaditi ih van tog akvarija jer ovako mislim da ces napraviti vise stete.
Ako u akvariju imaš kojeg većeg ancistrusa on ti je potencijalna opasnost po peraje drugih ribica.Kao što su kolege več navele, to bi trebala biti mehanička ozljeda. Moj pleho strada tako od ancistrusa, bar jednom tjedno.
Moram priznati da nisam prije nikad imala problema sa anicjima al ovaj zadnji (baby - potomak tvojih!) je prilicno agresivan! Natjerava corydorase redovito, osobito u vrijeme hranjenja. Ne vidim nista ozbiljno kao posljedicu al nekada cujem udarac koliko se zaleti u drugu ribu Dok ne vidim posljedice necu ga micati al nije mi drago kad vidim.
i moji su ancići dobrice i to već godinama....iako čujem svašta...navodno, kad jednom postane agresivan, na žalost ga ili treba udomiti s ribama koje se neće dati gnjaviti, ili čak eutanazirati...(malo mi to blesavo zvuči, ali eto, čuh!)