pozdrav, otvorila sam ovu temu posto su sve teme o day geckonima stare. vidjela sam na nekoj starijoj temi da je dobro im davati pljen koji je aktivan, znaci neke musice leptire i tak, e sada znaim me dali ja mogu vani uloviti leptira, i dati joj, mislim onaj prah sa leptira oce joj naskoditi? i kakve te musice smije, to ona obicna muha, mada nebi joj bas to davala tu muhu ko zna di je bila jeli, pa ako netko ima prijedlog.
drugo ove kasice, ja sam isto dobila uputstva da joj dajem svako jutro znaci papaju, jabuku, bananu, i meda i malo vode, i to zgnjegiti, ona to obozava, sinoc je spavala sa glavicom u toj kasici, ne odvaja se od nje. sada citam tu da nije to dobro bas davati cesto zbog secera, pa sto onda kako da joj dajem?
trece podloga. ona za sada nema nikavu podlogu dolje, staklo je znaci, grijac je onaj kabl ispod stakla, i stavila sam ruku drzala ju pet minuta i nije jako grijalo, onak taman, e sada kaj da joj stavim, jer bojim se ako stavim onaj treset da ce joj se hrana uvlaciti u to, a i malo je zeznuto zbog ciscenja, a za ovom mojoj se cisti par puta na dan, ima dobru probavu haha.
eto to su neka pitanja za pocetak.
e da i jos nesto, ako bi ju parila, jer ova moja je zanka, dali bas moram imati doma gustrea, ili postoji mogucnost da neko ko ima muzjaka, da ih upoznamo pa da jeli obave to, jer vec sam razmisljala nabaviti muzjaka ali su mi rekli da se mogu potuci, pa da je to malo zeznuto, pa eto kakva su vasa iskustva.