bonbon je stvarno.
Probaj maknuti tehniku koju možeš, npr, uzet vanjski hangon filter i izbacit grijač jer ti uskoro neće ni trebati. Kod takvih malih nano akvarija veliki problem je isparavanje. Wave recimo ima staklo gore, probaj nešto skemijati jer bu ti cura zaboravila nadoljevati.. 
ček, tek sad vidim da imaš hang on, a kaj će ti i unutarnji? Zbog protoka ti ne treba, dovoljan je vanjski.
Uz njega sam dobio držaće za gornje staklo, ali ću staviti pleksi jer moram izrezat za filter. Grijač mi neće biti potreban, možda jedino zimi da prigrijava. Ovo je dolphinov akvarij, kinez ali sam jako,jako zadovoljan izvedbom i cijenom (80 kn).
Poučen iskustvom u većem akvariju, dok nisam imao vanjski filter skupljale su mi se alge a sve sam isto radio kao i do sad. Ovaj kineski hang-on se štopa svaka dva dana. Mislio sam uzet niagaru 90. Unutarnji ću izabcit jer mi samo zauzima mjesto.
Tvoj mali akarij mi se jako sviđa, al znam da bu ona zaboravila dozirati EC i makro, pa sam joj kupio ovu bocu ( aquabot se ponudio da složi redukciju za solenoid

) i nek dozira po EI svaku nedjelju i zamijeni 10l vode. Mislim da ne bi trebalo biti problema s održavanjem ionak sam više kod nje nego kod sebe pa ću stalno čupkat i rezuckat (da, to će mi bit izgovor da ne moram s puncem razgovarat o stanju u državi

, a zakaj ste uopće mislili da joj ovo slažem

).
Budem nekaj skemijao kroz vikend.
LP