Eto icek što se tvoje poruke tiče, moj je bio u kanti recimo karantenskoj (kockasta kanta) sa ubrusima, i moram priznat vleži tkivo, i ne moraš barem o tome razmišljati. A što se tiče kremice to i je za oči tako da mislim da je to cca vrlo slično
A ŠTO SE PROBLEMA TIČE DJELOMIČNO JE RIJEŠEN!!!!!!!!!
Konačno sam ja uspio smoći hrabrosti i uzeti guštera čvrsto u ruke, te pokušati vratitti kloaku u njen utor. NEide pa neide. TAda sam uzeo mikrovaliziranu vodu dobrano oprao sve to od kreme i svega toga. I šta imam za vidjeti pošto je to sve malo splasnilo ja sam shvatio da sam ja od prvog dana u pravu da je testis ispao iz jedne od dvije vrećice koje sam naši leopard gekoni imaju.
Tada sam se spremio za operaciju i krenuo.
1. Dezinfekcija pribora za operaciju (čitaj pinceta)
2. Opet izmoriti Gika jer opet mlati ko blesav
3. prvi pokušaj vraćanja vrečice preko testisa neuspjeo
4. jednostavno sam gurnio testis u vrečicu i sve sjeda na svoje mjesto!!!!!!!!!!!!
5. Mazanje sa antibiotskom kremicom.
Gušter ko nov.....
Sada se nadati da će sve ovo završiti dobro, šopam ga vodom, i stavio sam mu 2 cvrčka... ne reagira na njih...
Tjedan dana će biti u Karanteni. Ako sa upalama ne bude problema i počne jesti vračam ga u terarij.
MOGUĆE POSLJEDICE:
Neplodnost, ali ima i drugi testis,ali ionako nije uzeta mu ženka radi parenja nego radi društva...
da je nakon svega previše izmučen, i da neće izdržati
Izvještaj sljedi