Srpanj 11, 2025, 14:03:40 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Moj aq  (Posjeta: 1121 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline agram 9

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 47
Moj aq
« u: Travanj 14, 2009, 16:48:31 poslijepodne »
Eo da se javim...nije da me nije bilo nego zapravo i nemam nekih problema s aq. ili sta me napadne rijesim pomocu foruma.unutra 160lit imam 16 odraslih(gupi moli svert)i jos oko 40 malih neke sam sam uzgojio a neke su se same pojavile iz grmlja.u aq ne stavljam nista od onih preparata i tekucina iz ducana samo mjenjam vodu 2x na mj.pripremljenu 2-3 dana unapred i hranim.filter je DIY i funkcionira savrseno(bar za sad).imo nekoliko bolestina ict i neke mrlje na ocima gupija ict sam izljecio 4 gupi s mrljama su na zalost uginule.i zelenu algu sam imo al sam ju ubio zamracivanjem 4 dana nakon cega se fantasticno povukla(funkcionira).nego tek danas sam uspio smanjiti neke slike(ako sam uspio)pa cu ih staviti.kritike komentari savjeti dobro dosli.

Offline fish1234

• Novi član
  • *
Odg: Moj aq
« Odgovori #1 u: Travanj 16, 2009, 11:18:07 prijepodne »
lijep akvarij... stavi crnu tapetu....

Offline vjeko38

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • panda.fullbusiness.hr
« Odgovori #2 u: Travanj 16, 2009, 11:46:51 prijepodne »
Sve pet.. ako poslušaš fish1234 i staviš crni pozadinu, možda ti sve dođe do boljeg izražaja. Probaj pa vidi kako ti se sviđa. Imaš dovoljno riba, samo nisam vidio corye i ancistruse? Ako ih nemaš obavezno ih nabavi i oni će ti održavati akvarij. Na 160 lit ja bih stavio 10 ak corya i najmanje dva ancistrusa..
ZADAR
Kad molim, ne molim za ishod, već da budem dorastao borbi u koju se upuštam..

Offline agram 9

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #3 u: Travanj 16, 2009, 12:12:45 poslijepodne »
covjek od kog sam nabavio ribice nema niti jednu od te dvije vrste a strah me uzimati iz ducana jer imam lose iskustvo s njima(pomor u prvom aq)ubacio sam bolesne ribice jer sam bio neupucen o karantenama.ovim putem bi molio da se javi neko ko ima iskustva u ljepljenju aq...imam 160 lit napuknut na par mjesta i mogao bi se odrezati i staviti novu bocnu stranicu te ga smanjiti na cca 100 lit.ili uputiti me kod staklara koi bi to mogo srediti.zvao sam hrpu staklara tu po zg i svi pocnu sa hmm...da...cuj...mogao bi...hmm...ali...itd.

Offline vjeko38

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • panda.fullbusiness.hr
« Odgovori #4 u: Travanj 17, 2009, 09:33:39 prijepodne »
Koliko vidim imaš živorotke, a ja ti savjetujem da uzmeš corydorase i ancistruse. Te ribe ti neće donijeti nikakvu bolest živorotkama. Njih odmah vidiš jesu li dobri ili nisu.. Samo prije nego ih ubaciš izmijeni dio vode jer oni (čistači) vole svježu vodu. Nemaj straha..
ZADAR
Kad molim, ne molim za ishod, već da budem dorastao borbi u koju se upuštam..