Ma to što se razumijem

,ja sam sa biljkama tek počeo prije godinu dana,akvarije imam još kao klinac od početka bez prestanka ali to je to.
A učim,čitam,eksperimentiram,proučavam..probam pa vidim.

ali da ti priznam eto i ja imam nekoga na forumu od koga učim i koga moram neke stvari pitati jer jednostavno ne znam
kozice? ja ih imam u svakom akvariju osim u ovom za školjkaše naravno

.
a čuij svako ima svoj ukus ja ne volim nešto što netko voli...ja preferiram crne neonke,za zebricama sam lud ali to nitko ne voli e i Otocincluse sam nedavno nabavio i baš su mi simpa,,nažalost netko ih je rezervirao pa nisam mogao uzeti više od 3 ali to bi ti isto preporučio

imam i endlere,evo baš danas sam primjetio tri mala,ali nažalost neće to dugo ostat živo

jes da su živorotke ali klinac to meni preživljava(a malo ljudi njih ima jer su živorotke,a odkad sam primjetio da mi je sin lud za njima odlučio sam ih ostavit

)

dok recimo razbore ne gotivim nikako,sa kozicama isto ali imam samo dvije vrste,red cherry i babaulti od toga izgleda da jedini držim babaulti i razmnožavam(opisao sam ih ne znam jesi čitala tekst?) :)ali i mnoge druge kozice su odlične za akvarije sa biljkama.
E sad..pitanje je što ti gotiviš? što se tebi sviđa jer ne volim kad neko nekoga nagovara na neku ribu

,ma uostalom...koliki je akvarij???