Napokon sam našao malo vremena pa predstavljam svoj akvarij od 170 litara marke Wave.Fotić je koma pa i slike nisu baš bajne.
Podloga se sastoji od 5 cm komercijalnog supstrata i oko 5 cm šljunka sitnije granulacije. Filtracija je pomoću Fluvala 205 i prilično sam zadovoljan sa njegovim radom. Filter je došao sa filter-materijalom ali sam ga nadopunio sa onim koji uklanja amonijak i fosfat. Dio vode mijenjam svakih dva tjedna, a što se tiče algi, nema ih.
Akvarij je star skoro dva mjeseca ali nažalost vrijeme mi ne dopušta da mu se više posvetim nego što bi ja htio. Od bilja ima svega i svačega(lileopsis, cripte...)
S rasvjetom sam prilično zadovoljan budući da imam par biljki koje zahtijevaju jaču rasvjetu, a dobro napreduju i sa serijski ugrađenom. Naravno, s vremenom, stiže jača rasvjeta

Gnojidba je pomoću tekućeg gnojiva,Easy Carba i tabletiranog gnojiva koje samo stavljam uz Lileopsise jer zahtijevaju bogatiju podlogu.
Od stanovnika imam četiri sijamca, 20-crvenih neonki (nedavno useljene) i neodređeni broj Red Cherry Shrimp-a

tnx Pandorica