0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i nije bijelovar nego BJELOVAR.baj d vej kaj se dućkas otvara prvog aprila?hmmmmm?
Prošetao sam jutros nakon obavljenog placa uokolo i pročešljao ulicu D. Cesarica uzduž i poprijeko i nisam naišao ni na šta što bi nalikovalo na Zoo-dućan. Da li je u pitanju lažna obavijest, ili sam ja tražio na pogrešnom mjestu? Na istočnoj strani same zgrade placa ima neki prazan lokal koji je nekoć prodavao vino u rinfuzi, ali unutra je totalni krš i nema šanse da se išta otvori 1. travnja kako je najavljeno... [/quoteNisi čitao ili neznaš gdje je bilo ...Bivši vinski podrum ispod videoteke nekadašnje, Dobriše Cesarića ne znam točan broj uglavnom istočna strana placa u španskom
Citat: Nino G - Ožujak 28, 2009, 11:24:21 prijepodneProšetao sam jutros nakon obavljenog placa uokolo i pročešljao ulicu D. Cesarica uzduž i poprijeko i nisam naišao ni na šta što bi nalikovalo na Zoo-dućan. Da li je u pitanju lažna obavijest, ili sam ja tražio na pogrešnom mjestu? Na istočnoj strani same zgrade placa ima neki prazan lokal koji je nekoć prodavao vino u rinfuzi, ali unutra je totalni krš i nema šanse da se išta otvori 1. travnja kako je najavljeno... [/quoteNisi čitao ili neznaš gdje je bilo ...Bivši vinski podrum ispod videoteke nekadašnje, Dobriše Cesarića ne znam točan broj uglavnom istočna strana placa u španskom Pa, moram priznati da ne znam niti za lokaciju bivšeg vinskog podruma, niti bivše videoteke (nisam starosjedioc u Španskom). Naprosto sam očekivao da će dućan koji se treba otvoriti za tri dana biti prepoznatljiv kao zoo-shop, pa sam tumarao uokolo u potrazi za takvim.Dakle, ako sam dobro razumio iz prethodnih postova radi se o prostoru u samoj zgradi tržnice Špansko?