Kolege su vec rekle sta ne valja (plastika) i to je valjda zavrsena prica...

Mario je pokazao da ima dovoljno malih sivih celija da prihvati kritiku

i to smo apsolvirali.

Daljnji komentar je namjenjen samo autoru teme i ostalim pocetnicima, koje zapljuskuju emocije njih i njihovih najblizih, oko prvog aq u kuci. Ostali sigurno nece nista nauciti iz daljnjeg teksta. Molim da me se ne krivi za gubljenje vremena, ako se odlucite za daljnje citanje.

Istini za volju meni ovakvi aq uvijek izmame osmijeh na lice

, jer su bas djeciji i znas da se sigurno neko dijete tomu veseli.

I bravo im za prvi aq sa toliko godinica

, a sad tata na tebe je red!

Kako sam i sama mama i moje su klinke svaki put kad bi vidjele neku dzidza-bidzu za aq trazile da kupim. Ali ja sam od onih odvratnih strogih roditelja, koji uvijek izvrte pricu na svoju vodenicu.

I moram priznati da sam ponosna sto moja velika curica (7god) sad kad vidi takvo sto u aq, zali ribice, koje se "mogu povrijediti na ostre predmete" ili "mora da su preplasene od tako jakih mjehurica i lupanja tih keramickih riba".
Zapravo ona je sad moj najbolji kriticar. Veli mi neki dan: dobro jel mislis ti napraviti ovaj aq da lici na nesto... I dijete je totalno u pravu.

Mi smo tu da ih naucimo tome sto je lijepo, da shvate da su ribice ziva bica koja ovise o nama, da zaista postoji opasnost od ozljeda, te da tamo neki Nemo koji pokretan mjehuricima zraka non-stop lupa o keramicku podlogu, sigurno prepada ribeke. Naravno da trebaju znati i kako ribe jedu, ali da ne trebaju jesti precesto i previse, da nije sramota ako ribica vuce kobasu za sobom

i da je to znak njenog zdravlja

, pa su one onda doktori svojim ribicama. Kao i svaki pametan stvor brzo skuze zasto se mijenja voda i zasto samo dio. Cak im i prica o dobrim bakterijama zvuci uzbudljivo!
Zapravo htjedoh samo reci, da one ne smiju biti moderatori! Mozda ovo grubo zvuci, ali to je tako. Roditelji trebaju biti dovoljno lukavi da se one osjecaju moderatorima, a da zapravo dobijemo sto je moguce manje kica U akvariju.
Na kraju ako se bas nikako ne zele odvojiti od mostica, ronilaca i sl., onda to lijepo izvadis na suho (naravno operes) i poklonis djetetu kao ukras za njegovu sobu. A ako jos uvijek vjeruju u bajke, onda im kazes da ti se nocas zalila ribica i rekla da bi jako voljela pokloniti nesto Njoj i posto drugog blaga nema poklanja joj taj (npr.) dvorac, te je moli da ga pazi kako bi joj ostalo duuugo sjecanje na njihovo prijateljstvo...

Kako u potpisu pise, ja ne znam kratko, pa molim da uvazis moju ispriku!
S nestrpljenjem ocekujem nove slike preuredjenog aq. Veliki i srdacan ti pozdrav!