0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
I da...sada sam pogledala na stol..prazna plava posuda ...FRANCUSKA je bila predobraa!!!!!Hvala Dominikovoj boljoj polovici!!!I da uskoro dolazim po refill!
ima još kaj slikica, možda
Citat: cannibal - Svibanj 05, 2009, 20:40:04 poslijepodneCitat: Faber - Svibanj 05, 2009, 20:26:19 poslijepodne pa vama je superiška bilo! jooj da smo ja i moj sinčić bar mogli bit tamo pa rekli smo ti da dođeš, a onda bi ti svi pomogli pripremit za sezonu plažu maa,vidit ćemo se poslije sezone,do sada sam upoznao nekoliko vas,i bome..žo mi vas je upregnut za plažu stoga..poslije sezone
Citat: Faber - Svibanj 05, 2009, 20:26:19 poslijepodne pa vama je superiška bilo! jooj da smo ja i moj sinčić bar mogli bit tamo pa rekli smo ti da dođeš, a onda bi ti svi pomogli pripremit za sezonu plažu
pa vama je superiška bilo! jooj da smo ja i moj sinčić bar mogli bit tamo
Isu Frida..pa to me vrijeđa,jesam na otoku ali ne prije 100 godina pa imaš triput četri put na dan brod za otok i nazad...
A jeste svi zapeli slikat taj ormarić!!!!
jedino me te žao,sad buš svugdje morala sklapat kaj muški sklapaju godinama!
Citat: acies - Svibanj 12, 2009, 12:14:07 poslijepodnejedino me te žao,sad buš svugdje morala sklapat kaj muški sklapaju godinama!da....da....baš si mislim, jel da krenem slagat ormariće nove, ili da čekam jesensko okupljanje u Južnom Zagrebu!
Citat: babyboom - Svibanj 12, 2009, 12:48:11 poslijepodneCitat: acies - Svibanj 12, 2009, 12:14:07 poslijepodnejedino me te žao,sad buš svugdje morala sklapat kaj muški sklapaju godinama!da....da....baš si mislim, jel da krenem slagat ormariće nove, ili da čekam jesensko okupljanje u Južnom Zagrebu! ak buš čekala da ti ja dođem složit onda se bilježim i za okupljanje i iduće godine jer ne vjerujem da ću ga uspjet složit jesenas
Citat: cannibal - Svibanj 12, 2009, 14:12:51 poslijepodneCitat: babyboom - Svibanj 12, 2009, 12:48:11 poslijepodneCitat: acies - Svibanj 12, 2009, 12:14:07 poslijepodnejedino me te žao,sad buš svugdje morala sklapat kaj muški sklapaju godinama!da....da....baš si mislim, jel da krenem slagat ormariće nove, ili da čekam jesensko okupljanje u Južnom Zagrebu! ak buš čekala da ti ja dođem složit onda se bilježim i za okupljanje i iduće godine jer ne vjerujem da ću ga uspjet složit jesenas nebum čekala na tebe...ne brini...više se pouzdajem u ženski rod...vi dečki bute skakali ko indijanci oko logorske vatre... ...i tako nas inspirirali!
to ćemo vama prepustiti!
Citat: babyboom - Svibanj 13, 2009, 14:41:18 poslijepodneto ćemo vama prepustiti! iznenađenje ćemo vam priredit, samo mi nemojte onda bježat po šumi