bilo bi najbolje da se probate dogovorit koji ste iz Zagreba da krenete zajedno, pa da svi skupa dođete, jer mi se bogami ne odlazi po svakog posebno, a po navođenju nas neće nać.
To bi mi nekak bilo najbolje jer kaj od zg do mene vam treba s vožnjom od 130km/h po autocesti kojih 40 min, a Prelog vam je s izlaska autoceste bliže nego Čakovec.
Tak da bi vas ja sve skupa pričekal il kod mene pa idemo na ranč il s izlaska i sa autoceste, pa direkt na ranč, što bi mi bilo i najbolje rješenje, al kak hoćete, dogovorite se, pa di je 3.5.
A kaj se tiče drugih krajeva lijepe naše, ovi iz međimurje će nas lako nać jer poznaju teritorij, a drugi nek jave od kud dolaze, tak da manje više probamo uskladit.
Mislim da bi čak i oko 11 bilo dobro zbog pripreme roštilja i kotlića za klopu. Jer kad mi dođemo i sve raspakiramo trebat će nam najmanje sat i pol do hrane, pa da ne jedemo kruh ko bokćeki neki tam.
Inače roštilj i kotlić imam ja, sad dal uz roštilj i veprovinu na način koji će spremit dominikova žena, ima potrebe za još nečim, mislim na kotlovinu il tak.