0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ima i akrilni silikon pa nitko ne ljepi s njim akvarije,tako da bi moje mišljenje da bi bilo koji sprej bio dobar(nitro,aceton ili voda)a lakovi na uljnoj bazi nebi preporučio jer se jako dugo suše,nitro i aceton jako brzo ispare
Evo i slike kantice i pozadine. 1dl boje sam razrijedio sa 1dl vode i još mi se čini pretamno. Baš me zanima kako će izgledat pod vodom.
Citat: bura2 - Ožujak 17, 2009, 23:32:03 poslijepodneima i akrilni silikon pa nitko ne ljepi s njim akvarije,tako da bi moje mišljenje da bi bilo koji sprej bio dobar(nitro,aceton ili voda)a lakovi na uljnoj bazi nebi preporučio jer se jako dugo suše,nitro i aceton jako brzo ispare bura ovo sta ja govorim je sve provjereno i u akvarijim niti jedan smrtni slucaj nisam imala . a ti slobodno farbaj sa cim ti hoces. Citat: Jaspar - Ožujak 17, 2009, 23:35:28 poslijepodneEvo i slike kantice i pozadine. 1dl boje sam razrijedio sa 1dl vode i još mi se čini pretamno. Baš me zanima kako će izgledat pod vodom. daj mi reci jer se otapa kasnije nakon susenja u vodi , dali ispusta kakve stetne tvari kako reagira na temperature. ako je to sve ok onda ce biti pozadina prva liga a ribice sretne
Pa ne pisu baš takve stvari jer je oja kupljena u nekom malom dućančiću boja i lakova a namjenjena je za beton i fasadu itd. piše uglavnom ovo: za uspješnu i dugotrajnu zaštitu objekata od vlage, nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem. Može se razrijediti sa vodom najviše 10% . A ja razrijedio 50% i opet pretamno. I takve stvari.