0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kupila sam dječiji termometar hehhe
Citat: Zlatna ribica4 - Ožujak 10, 2009, 18:16:26 poslijepodnekupila sam dječiji termometar hehhe a di si ga kupila i koja je cijena?ja bi istog takvog
a u pet shopu dodje kojih 15ak kuna,ja u pet centru kupim onaj od 10
pa sta da kezem kada ste sve rekli vi pametni
Ma moke je ok. djete me podsjetilo djetinjstva i mog prvog akvarija kad sam ja ovako nekad,samo što ja nisam imao koga pitat nizašta pa cak ni zracnu pumpu nabavit, tad sam imao Skalare do rata i pozdravio se sa njima 92-ge. Ali eto bilo neponovilo se, sad ti me startaš sto ja nekazem kako ce stiropor podbacit nakon pedeset odgovara i što su je ljudi sve naveli - uputili , trebao sam ja sad sve ovo ponovit i ja nesto ko savjete dijelim ja strucan sad sta li. A ako si ĐENTLMEN svaka cast i trebaš biti jer ko voli zivotinje voli i ljude ja u to i nisam sumnjao. A tebi Zlatna ribice puno srece u novom akvariju i neka ti je bistar kao što si ti.
nemoj da te brinu moja "korita" uz to, pulski akvaristi a i sire dobro znaju da sam ĐENTLMEN jer sam uvijek spreman pomoci tako da mi ne trebas soliti pamet sta i kako bi ja trebao...moke opusti se i uzivaj u akvaristici
naručila sam ovu lampu za moj aq
Citat: Mastino - Ožujak 11, 2009, 10:32:00 prijepodnenemoj da te brinu moja "korita" uz to, pulski akvaristi a i sire dobro znaju da sam ĐENTLMEN jer sam uvijek spreman pomoci tako da mi ne trebas soliti pamet sta i kako bi ja trebao...moke opusti se i uzivaj u akvaristici aposlunto potvrđujem.Citat: Zlatna ribica4 - Ožujak 18, 2009, 17:20:02 poslijepodnenaručila sam ovu lampu za moj aqe koliko bi koštla takva neka najslabija? ne znam..11w ili???11w je 185kn. 18w 250kn u Viliju