mislim da se besplatna reklama ne kosi s nijednom politikom uopae
E pa , neki su postovi ovdje bili brisani jer duaani nisu htjeli da se vide njihove ( ne visoke) cijene
-ispravak netoenog navoda, mi imamo itekako koristi, akvaristi,
višestruku korist imaju oni koji sponzoriraju pa zato i brane informacije
A ja pak mislim da vi svi kao akvaristi i elanovi stranice imate više koristi od popusta koji su nažicani za vas i od nagradnih igara koje opet idu vama u korist, nego da na forumu otvorimo topic duaani -cijene u kojima ae se neminovno stvoriti par tabora i krenutae vrije?anje, sva?anje i slieno, sponzori ae rea,-nama ovog ne treba- i onda više neae biti ni nagradnih igara, a u konaenici ni same stranice...Imaš telefonski imenik? Otvori pod Pet shopove, zovi i pitaj i uspore?uj cijene... I opet moram rea-nemoj da sad moram iai u zoo shopovi forum i izvlaeit postove koji nisu korigirani i kojih ima masa,u kojima se spominju i cijene i drugi shopovi koji nisu sponzori i di eega ima za kupit, jer se nemam vremena još i s time zamarat...
I da se zna- ne brane informacije oni koji sponzoriraju, nego ih branim ja , kada se takve informacije editiraju , što je do sad bio slueaj u samo par navrata , imam dobrih razloga, koje opet- zbilja ne moram objašnjavati ( sad sam vea pomalo živean
) , jer kao što su neki ljudi vea primjetili, ovaj sajt nije javno dobro, a bogami neau dozvolit ni da se pretvori u javnu pišaonicu jedan kapitalistieki forum pa bih zamolio administratore da odmah promijene naziv u komercijalna stranica
nije komercijalna jer na njemu ne zara?ujemo ništa, ali ni ne živi od zraka, a bogami ni samo od ljubavi akvarista korisnika , osim ako hoaeš da odkantamo sponzore i tražimo svakog elana foruma npr.10 kn mjeseeno za site?? Jel ima itko uopae neku mutnu predodžbu koliko je ovo sve do sad koštalo, koliko sada košta i koliko je posla oko svega ovoga...??
znaei mogu rea svim dragim akvaristima sami pretražujte graz, zagreb, rijeku, split, osijek i ostale gradove i nikom bez pitanja, doprinosa, dijelit informacije samo napišite imate tu par linkova na akvaristieke duaane koji sve imaju, a ostalo eventualno kad nitko ne sluša, gleda
jbš ga ako sam ja ikad vidio da nekome nije pružena takva informacija o kojoj prieaš!?
sve mora kad tad izgubit ear zbog pritisaka
ili zbog prevelikih oeekivanja/zahtjeva svojih korisnika...
Ako se ne varam , ovo je JEDINA akvaristieka stranica ne samo u HR nego i jbno šire koja stalno ima nekakve natjeeaje, nagrade, popuste i pogodnosti za svoje elanove... o nije palo s neba za BOGA MILOGA i sada ni to nije nekima dosta, nego, ajmo sad malo razglabat o editiranju nekih postova ....ubiausemakemi