Ako se dobro sjeaam , radilo se o jednom duaanu u ZG-u , koji je odnedavnopromijenio poslovnu politiku , te daje cijene samo na upit, a prije su bile javne na njihovim stranicama... naravno, zbog toga što su bile javne su imali odre?enih problema i odlueili su davati cijene samo na mail upite i proslijedili su zahtjev i svojim korisnicima koji su primili mail sa cijenama da ih ne objavljuju javno...eega se oni nisu držali, eak su napisali neke krive podatke pa jetada došlo do odre?enih problema koji su, ajdmo rea,negativno eskalirali(eak i na ovom forumu u smislu ponovnih prepirki i previranja) pa sam zamoljen da to maknem..jer naravno i oni,kao i svatko drugi,nekome mora nešto opravdavat...eak i kad to nema smisla, kao recimo, evo, ja sad ovo tebi...
U svakom slueaju forum Zoo trgovine postoji još uvijek samo zato što u zadnje vrijeme nisam imao puno problema s njim, ljudi su poeeli normalno razglabat o tim temama i problemima, više nema opaeg zapišavanja i meni tako odgovara jer mi ne diže nervozu , niti se još uvijek pretjerano ne kosi s nekim poslovnim obzirom i etikom, po kojem bi ja-POŠTO IMAMO ODRE?ENE "SPONZORE" koji svako malo pa opet organiziraju neku nagradnu igru od koje SVI ELANOVI SAJTA imaju KORISTI- taj Forum mogao mirne duše izbrisati, a koji bi tako?er s punim pravom mogli i sami tražiti da se ovaj Forum pobriše... A ne traže.. Uostalom, srž gornjeg (Sandmanovog) posta je jasna...Sajt nije javno dobro, funkcionira ovakav kakav je i više nego dobro i to ne zato što su od poeetka svi mogli piskarat sve što su poželjeli, nego upravo zato što postoje odre?ena pravila koja su nekoliko vrlo idiotskih prepirki koje su ugrozile eak i normalno funkcioniranje sajta, svele u normalne okvire... A tako aeostati i nadalje...