Svibanj 07, 2025, 20:04:45 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Moj rijecni rak  (Posjeta: 1274 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline puska

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
Moj rijecni rak
« u: Veljača 23, 2009, 16:33:41 poslijepodne »
Evo u ovoj temi bi htio predstavit svog rijecnog raka koji je bio prvo udomlje a zatim sam ga morao uzet natrag jer su bili jako losi uvjeti u kojima je bio drzan, na srecu bio je u takvim uvjetima svega nekoliko dana, a poslje tog sam ga uzeo natrag i sad ga vise nedam nikom jer sam skuzio da ce mu kod mene bit najbolje, otkad je kod mene presvukao se dva puta, zivi u akvariju sa dva cimera, puzem jabucarem i jednim velikim skalarom za kojeg me svaki dan sve vise strah kako bi mogao lako postati sljedeci obrok, akvarij je dimenzija 80x40x40 i ima vrlo jak protok jer ipak je on rijecni rak evo sad cu stavit koju sliku ljustura i akvarija u kojem zivi a kroz koji dan cu stavit i njegovu sliku dok ga uhvatim jer se bas ne voli slikat

Offline VESNA Š

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 45
Odg: Moj rijecni rak
« Odgovori #1 u: Veljača 23, 2009, 16:56:18 poslijepodne »
ljepo se skinuo. ja imam takvog samo je plave boje isto se je skinuo 2 puta a ima samo godinu dana.
i malo me živcira stalno mi čupa travu u akvariju moram ga nekom uvalit a več smo se tak navikli na njega da nemamo srca nekom ga dati :'(

Offline puska

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #2 u: Veljača 23, 2009, 17:57:50 poslijepodne »
ja vise uopce nemam nikakvih biljaka jer ih je pocupo sve a neke sam ga bas vidio da ih jede idno si on skoro svaki dan preuredi kak on hoce, i jos da kazem da je i moj ubiti plav ali ta ljustura kad se osusila tak je pocrvenila

Offline VESNA Š

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 45
« Odgovori #3 u: Veljača 23, 2009, 18:55:48 poslijepodne »
tak su vrijedni kaj se tiče kopanja da bi ih trebalo nekam u građevinu zaposlit nek kopaju temelje! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
poklonim ti ja i moga da kopaju zajedno.
jedan kopa, drugi zatrpava :D :D

Offline chupo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #4 u: Ožujak 01, 2009, 15:45:50 poslijepodne »
Nemoraš se bojati za skalara,ako ga do sad nije dirao niti neće,to se vidi čim ga staviš sa ribama,ako ih odmalena napada onda će biti problematičan ako je miran pokucaj o drvo  :),
već sam ih nekoliko imao i do sada samo jednog problematičnog
Chupo/Sisak-Vrbovec