kod Vas koji imate uzgojne akvarije za prodaju to se ne desava i dobro, ja to postujem, mora se od neceg zivjeti.
hahhaaa posto nisi bio kod mene ne baljezgaj gluposti jer ako mislis da ja od toga zivim grdno se varas a to znaju oni koji su vidjeli kolicinu akvarija a samim time mogu si i zamisliti koliko imam troskova (krenuvsi samo od vode koja se mjenja 30% tjedno u svim akvarijima, struja, hrana, sredstva za pripremu vode, itd.) pa ovo tvoje ne stoji da od toga zivim.

biznis je biznis.
razlika izmedju tvog biznisa i mog "biznisa" je ta da kad dam van npr. Labidochromis chisimulae onda je to ta riba a ne neki krizanac, mislim da je to velika razlika izmedju tvog biznisa i mog "biznisa".

Ribica tina je vidjela ribicu prije nego ju je kupila i vjerovatno birala koja joj je ljepša, dok kod Mastina kad se kupuje onda se riba ne vidi nego se vjeruje na riječ (barem ja).
Ribica Tina je pocetnik i trebala je biti obavjestena da mozda kupuje/dobiva krizance

tko hoce osobno izabrati ribu, nije Pula na kraj svijeta i vise sam puta rekao/napisao da su svi dobro dosli kod mene i brata, mozete birati, sami loviti, doci samo u posjetu bez ikakve obaveze, meni svejedno.

Tko hoče imati čistokrvnu ribu neka kupuje odrasle ribe nikako male
pa ta tvrdnja i ne stoji bas kod zeljkoc-a

eto posto se Ikota javio u ovoj temi njega cu prozvati, pred 10-ak dana me kontaktirao na pp i pitao sta imam na "lageru", ja sam mu napisao da imam dvije vrste i da za njegov AQ mu preporucam jednu od te dve, da je meni to biznis bez problema bi bio napisao da moze obje staviti skupa, toliko o mom biznisu

meni je samo drago da sve vise forumasa nas kontaktira i zeli nabaviti ribu od nas jer su sigurni da ce dobiti ono sta traze a ne nekog krizanca.