Te zelene se stvarno tesko rijesit, sumljem da ikakva korist od sijamaca jer se tesko namjerit na one kaj nekaj rade (ja sam imo 4 i jedino kaj su jeli je smedja cupava ostalo nis, puzevi takodjer nista, a ove tablete i sredstva protiv algi jos manje od ostaloga...neznam probaj ubacit par kozica mozda rijese stvar...
A ako imas vise algi u akvariju onda probaj nesto promjenit da bi postigo ravnotezu jer ti je to jedini uvjet da nebus imo algi, znaci ili zasadi vise bilja, ili probaj malo rijedje mijenjat vodu, rijedje prat filter...ili pak ako rijetko mijenjas vodu probaj malo cesce mijenjat i obavezno usisavat dno...
Evo moj primjer...imo sam cijelu pozadinu onu juwel kao imitacija kore punu punu smedje cupave alge i probo sam s sijamcima mladim nista, probo puzevima nista, kozice ubacio i nakon 1 dana ih vise nisam vidio, ubacio sam tablete protiv algi nista, mjenjo vodu sto cesce sam mogo + strugo alge s cetkom ali uvjek su bile tamo...i onda nisam imo vremena a ni volje jedno 2-3 tjedna nisam mjenjo vodu ni usisavo i alge su same od sebe nestale i vise nikad nisam imo problema s njima, jedino kaj je bilo prisutno to je zelena tockasta po staklu kaj resis s malo kvalitetnijim magnetom svakih par dana....to ti je car akvaristike postic ravnotezu ili situaciju najblize tome i neces imat nikakvih problema