Pusti zasad tako,samo pazi u lijevom dijelu mi izgleda da je jedan veliki na vrhu,da kad ribice budu kopale da ne potkopaju pa da gromada slučajno sklizne i razbije staklo.Ja sam za svoj akvarij,tri puta donosio kamenje iz Požege u Zagreb,a samo dok se ciklirao sam tri puta promjenio setup.Budeš ti to još mjenjao vjeruj,pogotovo ako nabaviš to kamenje koje se tebi sviđa,jedino će ribe vjerovatno malo j....i novi dom pa će se morat ponovo snalazit i fajtat za pozicije!Neka me neko iskusniji ispravi ako griješim,ja sam isto novi i tek se upoznajem s ciklidima..

Za pozadinu si stavi ono što se tebi najviše sviđa,ipak ga radiš za svoj gušt,isprobaj par varijanti pa vidi,vjerovatno će ti svi preporučit crnu,ja osobno na svome nemam ništa ali akv. je u zid između dvije sobe pa mi je glupo da se ne vidi na obije strane.Također sam probao crnu pozadinu jer mi se najviše sviđa kod drugih i ustvrdio da budući da mi je akv. širok samo 34 cm a dugačak 155,da sam vizualno izgubio na dubini,pa skinuo i sad je opet bez pozadine...