Ovo zadnje ja VALJDA ženka Kingsizeia?? Muški se skriva a tzv ženke su poprimile ovakvu lijepu boju.
Ribe koje sam kupio od našeg forumaša su tako mršave da im je čelo uvučeno( nema masti) a trbusi ko da su iz konc logora ali kod mene ima papice pa če se brzo oporaviti. Dobro jedu i veselo plivaju.
Složio sam im hranu od jedne mrkve,malo blitve,češnja češnjaka,i po žličicu spiruline i klorele te malo brašna za gustoću.
Damasoni pucaju po tom ko velki a i ostalim se ribama sviđa. Inspirirao me ZELJKOC svojom kuhinjom.
Povrče sam malo prokuhao, sve izmiksao stavio u vrečicu za zamrzavanje i istisnuo u špricu te isšpricao gliste na foliju i ostavio da se posuši do jutra. Gliste sam samljeo i eto fine papice za malo kuna. Možda bi trbali otvorit firmu za proizvodnju riblje hrane??

Svi sa svojim receptima imaju ulog kao početni kapital, ili još bolje RESTORAN!!

To se još nije niko sjetio!! Zamisli mušterije s vrečicama a u njima njihovi ljubimci, konobar donosi jelovnik a ribica pokazuje perajom- taj,taj

Bit če još slika kad se malo smire.