moja je bila manja kad sam je kupio i odmah se zakopala u treset čim sam je stavio u terarij, no nakon sat dva čim je istražila terarij sklonila se u skrovište. Ako joj sad staviš neku kutiju, vrlo brzo če se premjestiti u nju,. Znam, da bi više volio da je vani, ali prvih nekoliko dana če se skrivati, kad se navikne na tebe izležavati če se i moći češ je promatrati bez problema. U početku če po danu biti u skrovištu i čim se smrači izači če iz njega u potragu za hranom i vodom, poslje nekog vremena če izlaziti i po danu, a nekad danima neče ulaziti u skrovište... kukuruzne su predvidljivo nepredvidljive zmije...

Ako bude imala redovito hranjenje, vidjeti češ da je dva dana prije hranjenja puno aktivnija, radoznalija... Nkon hranjenja treba je pustiti na miru dva dana... ako je sve u redu s hranjenjem, otprilike svaka 4 tjedna če mijenjati kožu (moja tako čini... vodu mijenjaj svaki dan (ja svojoj kupim flaširanu od 5 litara), i izmet miči van iz terarija. Vlaga ne bi trebala biti problem, ja sam u početku malo pretjerivao jer se volila kupati pa sam mislio da je problem u vlazi... ali nije bio... jednostavno joj je tada pasalo kupati se... sad se uglavnom namače pred presvlačenje.