Bravo chubby 
što pokrenuo je ovu temu, ja bi da brzo ne završi (posjećenost), i da ju malo proširimo.
"Što sam im'o strašnu macu" (ne zamjerite, u'vatila nostalgija) pa mi ju susjed otrov'o, veterinari pojma nemaju, ja skužio nakon tereči puta isti simptomi, pitam veterinariu kako smiju prodavati taj otrov (sjetite se bjeloglavih supova?!?!), zašto nemaju evidenciju komu su prodali, oni kažu privatna tužba susjeda?!?!
Veselim se svaku godinu u moj vrtni ribnjak "podstanari" dođu (a ne plate) 1-2 poljske žabe, gatalinka u stup ograde, ja joj htio
udomit' društvo, uvjeti za obilno potomstvo (ribnjak, lišće, insekti . . . . ) nikad bolji (ali treba i sexxxxx), ja nemam gmaza pa nisam ni povezivao žabac=hrana=gmaz, stoga još uvjek je sama, odgovaram narodnom "kak' si ti pokvaren ak' misliš isto što i ja".
Ništa se ne štiti dekretom, zaštićeno treba i uzgajat i vračati u prirodu,
amauro13 koja "guzica" koju nazoveš, kojoj javiš, će se "dignuti" od fotelje, na svjetskoj izložbi u Japanu "naš" HR cvijet je bio ljiljan (koja .. ono .. zastava ima ljiljane?!?!) a ne fritilaria kockavica=kockice="šahovnica", u HR zaštićena ali zato da bi ju nizozemci uzgajali i izvozili, ovog trena može se kupiti u MBM-u!!!! HR zastave šivamo u Italiji naši tekstilci "neznaju i nemaju" vremena?!?! i td i td . . . . čudno kako smo dužni preko 30 milijardi ($ ne kn)?!?!
Nadam se da nastavljate temu do rezultata, pozdrav