Je, razmišljao sam o tome da je 205-ica možda malo prejaka.
Ali vražji je ovo sport, akvaristika. Prije 10 mjeseci kupio prvi akarij, a već tražim izgovor za veći tank. Pa zašto ne početi sa filterom, mislim se ja, ha ha ha .....
A ovo da će bilje možda malo bolje rasti, a što ja znam, možda i hoće. Pošto mi je scaping bitniji od samih ribica, po onome što čitam, vidim da je jači protok poželjniji kod biljnih akvarija. Onako laički gledano, pa valjda će se gnojivo bolje raznositi i raspoređivati po akvariju. A počelo mi se i nešto algi pomalo pojavljivati a mislim da tu povećani protok može prije pomoći nego odmoći.
Što se tiče ribica (jato neonki, betan i nekoliko novopridošlih cory-a), a što ću im ja, ima da se nabildaju od plivanja uzvodno ....
Obećajem da ću vas izvjestit o napretku, ćak ću i koju sliku konačno opaliti. Mislim, i red bi bio, nakon više od pola godine.
Pozdrav, ljudi.
D.
Je fluval je provjerena marka , kod mene je desetak godina radio ko singerica ,možda ti je čak i prejak za 75 litara , ali ne kužim zašto misliš da će ti biljke bolje rasti kad dođe jači filter ?