Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Oprosti sto drecim, ali jako mi drago sto vidim jos nekoga iz moje avlije...

Nije me bilo dugo, pa ti evo tek sad zelim dobrodoslicu...

A sad ajmo redom:
akvarij je premali za previse riba... U taj od 30l bi ti sad dobro dosao jedan borac i kaput... Nista vise... Stavis jos par puzeva jabucara i hrpu bilja i uzivas...
Ja sam ti inace veliki protivnik malih akvarija. Zapravo riba u njima. I sama imam jedan od 20 i jedan od 30l, ali jedan je samo biljni (nista osim biljaka nije zivo unutra), a drugi je kozicnjak...
Ako zelis bas gupije imam viska pa ti mogu dat (ja tu ne bih stavljala vise od 1m i 3z, jer se jako brzo razmnozavaju), da ne kupujes...
Od riba dna preporucam c.paleatuse, jer su mali i znam da ih se ovdje moze nabaviti, ali tek kroz kojih mjesec i kusur - dva, jer su osjetljivi.
Nadalje, vrijeme za ubacivanje riba nikako nije nista ispod 20 dana. Molim te, nemoj napraviti tu gresku, makar si uzeo i zrelu vodu, jer bakterije se sad trebaju razmnoziti u podlogu, na podlogu, u filter, na bilje i tako...
Ne kupuj nikakve umjetne dekoracije, samo ces bacat novce...
Plasticni poklopac za tu dimenziju ne bi trebalo biti problem napraviti. OBI - plastika, Skafa - prigusnica, Elektra (kod vjetrenjace) philipsove lampe...

Uh, jesam otegla... Oprosti, ali ja zbilja ne znam kratko...