0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Po meni jedna velika mana od akvarija sa fiksim poklopcem tipa Cayman je to sto kada dignes poklopac dignes i lampe i ne vidis nista to je isto kao i hauba od mini coopera (svjetli u nebo) .....doma imam Rio i jos jedan akvarij tipa Caymana i samo mogu reci da takvi akvariji tipa Caymana vise ne ulaze ood moj krov
Citat: Crazy-a3 - Siječanj 22, 2009, 15:15:49 poslijepodnePo meni jedna velika mana od akvarija sa fiksim poklopcem tipa Cayman je to sto kada dignes poklopac dignes i lampe i ne vidis nista to je isto kao i hauba od mini coopera (svjetli u nebo) .....doma imam Rio i jos jedan akvarij tipa Caymana i samo mogu reci da takvi akvariji tipa Caymana vise ne ulaze ood moj krov Pod moj krov vise ne ulaze niti cayman niti juwel, od kada sam krenuo sa otvorenim akvarijima gdje uvijek mogu zabaciti ruke u vodu pod konkrentijim svijetlom na ono se vise ne bi mogao naviknuti.
Citat: Force - Siječanj 22, 2009, 15:32:47 poslijepodneCitat: Crazy-a3 - Siječanj 22, 2009, 15:15:49 poslijepodnePo meni jedna velika mana od akvarija sa fiksim poklopcem tipa Cayman je to sto kada dignes poklopac dignes i lampe i ne vidis nista to je isto kao i hauba od mini coopera (svjetli u nebo) .....doma imam Rio i jos jedan akvarij tipa Caymana i samo mogu reci da takvi akvariji tipa Caymana vise ne ulaze ood moj krov Pod moj krov vise ne ulaze niti cayman niti juwel, od kada sam krenuo sa otvorenim akvarijima gdje uvijek mogu zabaciti ruke u vodu pod konkrentijim svijetlom na ono se vise ne bi mogao naviknuti. :up:ima tu nesto...ali ja nisam tip za otvorene akvarije (bar za sad )
Citat: Crazy-a3 - Siječanj 22, 2009, 15:35:05 poslijepodneCitat: Force - Siječanj 22, 2009, 15:32:47 poslijepodneCitat: Crazy-a3 - Siječanj 22, 2009, 15:15:49 poslijepodnePo meni jedna velika mana od akvarija sa fiksim poklopcem tipa Cayman je to sto kada dignes poklopac dignes i lampe i ne vidis nista to je isto kao i hauba od mini coopera (svjetli u nebo) .....doma imam Rio i jos jedan akvarij tipa Caymana i samo mogu reci da takvi akvariji tipa Caymana vise ne ulaze ood moj krov Pod moj krov vise ne ulaze niti cayman niti juwel, od kada sam krenuo sa otvorenim akvarijima gdje uvijek mogu zabaciti ruke u vodu pod konkrentijim svijetlom na ono se vise ne bi mogao naviknuti. :up:ima tu nesto...ali ja nisam tip za otvorene akvarije (bar za sad )Ha cujes mene su isto odgovorali od toga kad sam pricao o tome i to bas na ovom forumu, sa hrpom floskula i nebulozama o vlagi gljivicama, povrsinom sobe, isparavanju i slicnim stvarima, ostaje ti samo da se odlucis i probas.
Citat: Force - Siječanj 22, 2009, 21:05:18 poslijepodneCitat: Crazy-a3 - Siječanj 22, 2009, 15:35:05 poslijepodneCitat: Force - Siječanj 22, 2009, 15:32:47 poslijepodneCitat: Crazy-a3 - Siječanj 22, 2009, 15:15:49 poslijepodnePo meni jedna velika mana od akvarija sa fiksim poklopcem tipa Cayman je to sto kada dignes poklopac dignes i lampe i ne vidis nista to je isto kao i hauba od mini coopera (svjetli u nebo) .....doma imam Rio i jos jedan akvarij tipa Caymana i samo mogu reci da takvi akvariji tipa Caymana vise ne ulaze ood moj krov Pod moj krov vise ne ulaze niti cayman niti juwel, od kada sam krenuo sa otvorenim akvarijima gdje uvijek mogu zabaciti ruke u vodu pod konkrentijim svijetlom na ono se vise ne bi mogao naviknuti. :up:ima tu nesto...ali ja nisam tip za otvorene akvarije (bar za sad )Ha cujes mene su isto odgovorali od toga kad sam pricao o tome i to bas na ovom forumu, sa hrpom floskula i nebulozama o vlagi gljivicama, povrsinom sobe, isparavanju i slicnim stvarima, ostaje ti samo da se odlucis i probas.ti to mene nagovaras , nemoj jer mi ne treba puno hhehe