0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ae znam,ti si ipak expert sto se koza tice,koliko otprilike dodje to ako slucajno znas kad se narucuje
Citat: Area5189 - Siječanj 19, 2009, 22:33:08 poslijepodneae znam,ti si ipak expert sto se koza tice,koliko otprilike dodje to ako slucajno znas kad se narucujeJa sam ih placal po 50kn/kom, znam da je skupo al drugacije nisam mogao. I nakon toga sam morao ici u Sloveniju po njih jer da sam htio narucit ih da stignu kod nas postarina bi mi bila 2 puta skuplja.Kak su Njemci i Slovenci u Eu nije bilo problema s carinom a i koze su stigle za 2 dana u Sloveniju. Placao je frend iz Slovenije preko banke direktno na racun posaljioca
Citat: Malky - Siječanj 20, 2009, 09:52:27 prijepodneCitat: Area5189 - Siječanj 19, 2009, 22:33:08 poslijepodneae znam,ti si ipak expert sto se koza tice,koliko otprilike dodje to ako slucajno znas kad se narucujeJa sam ih placal po 50kn/kom, znam da je skupo al drugacije nisam mogao. I nakon toga sam morao ici u Sloveniju po njih jer da sam htio narucit ih da stignu kod nas postarina bi mi bila 2 puta skuplja.Kak su Njemci i Slovenci u Eu nije bilo problema s carinom a i koze su stigle za 2 dana u Sloveniju. Placao je frend iz Slovenije preko banke direktno na racun posaljiocadal si ih uspio izmrijestit?BTW: ovi shrimpovi su predivni