0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Karlo - Siječanj 25, 2009, 16:52:01 poslijepodneCitat: Neve - Siječanj 25, 2009, 16:21:07 poslijepodnei daj nam odgovori više, hoće li biti biljni, biljni ili biljni akvarij? ma to cemo u hodu rjesavat vjeruj mi postoje opcije i za jedno i za drugoNemoj me zezat' da budeš od toga krasnog akvarija slatkovodnu baru napravil.Za tak nekaj zna se: more ruuulz
Citat: Neve - Siječanj 25, 2009, 16:21:07 poslijepodnei daj nam odgovori više, hoće li biti biljni, biljni ili biljni akvarij? ma to cemo u hodu rjesavat vjeruj mi postoje opcije i za jedno i za drugo
i daj nam odgovori više, hoće li biti biljni, biljni ili biljni akvarij?
Nista od soli!Istina, malo su presiroka.
Samo hrabro naprijed ili kako bi kod nas u Istri rekli: "Trdo sprida, meko odozada!"
vec sad izgleda mocno pretpostavljam da je odvod dovod predvidjen iskljucivo za zamjenu vode ?
Citat: Mastino - Ožujak 07, 2009, 11:36:25 prijepodnevec sad izgleda mocno pretpostavljam da je odvod dovod predvidjen iskljucivo za zamjenu vode ?istina , a nema crijeva i karnistera vec sam hrpu puta poplavio prostorije sa izmjenom vode, kao i neki prosli tjedan
Citat: Karlo - Ožujak 07, 2009, 14:19:35 poslijepodneCitat: Mastino - Ožujak 07, 2009, 11:36:25 prijepodnevec sad izgleda mocno pretpostavljam da je odvod dovod predvidjen iskljucivo za zamjenu vode ?istina , a nema crijeva i karnistera vec sam hrpu puta poplavio prostorije sa izmjenom vode, kao i neki prosli tjedan Uuuuuu, koji spust