Srpanj 16, 2025, 00:04:51 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: foai, borba za prevlast  (Posjeta: 4643 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline peki2

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • ja i moja obitelj
Odg: foai, borba za prevlast
« Odgovori #25 u: Siječanj 11, 2009, 13:48:31 poslijepodne »
ma jednom apru bi bilo dovoljno...pod uvjetom da je akvarij dosta sirok za gnijezdo ( a racunaj da je ovaj moj manijak iskopao jedno promjera barem 50cm)...ali, polako, sacekat cemo jos sa udomljavanjem...a ako ti se toliko svidjaju, pricekaj mrijest, izgleda da ih fakat pubertet puca...jer se Tarzan konstantno upucava zenkama...pa cak i muzjacima kada poblijede i glume zenke kako bi izbjegli sukob :)
ma ono sam napisao ako stvarno do tog dođe da moraju van, a kad bude mlađi javi mi
što se tiće prostora akvarij je 1100 mm x 470 x 600 (dšv)približno
i nogom u guzicu je korak naprijed

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
« Odgovori #26 u: Siječanj 12, 2009, 12:22:42 poslijepodne »
ja mislim, da če biti jedino rešenje , da jednog mužjaka staviš iz akvarija.Znam da je to misija teška ali to če ti biti jedino rešenje.Ipak i ideja o rasporedjenju kamneja nije loša, no ti ciklidi su ti jako terotiorijalni pa če do okršaja opet doči.Ti su ciklidi grupne ribe ali dominantni mužjak nikako ne trpi drugog mužjaka.

Offline deus

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • bili smo i u goroj situaciji pa nismo nasli izlaz
« Odgovori #27 u: Siječanj 12, 2009, 22:09:13 poslijepodne »
cijenim misljenje...prednost je jedino to sto nije tesko razmjestiti kamenje pa probati...ako ne bude bilo dobro, vadim jednoga van :) i atako sam imao u planu raditi 2 kocke od 500l (100/100/50 cm d/s/v) pa mozda nabavim jos zenki i stavim samo foaie i neke leptosome ili nesto u taj tank :)

Offline deus

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • bili smo i u goroj situaciji pa nismo nasli izlaz
« Odgovori #28 u: Veljača 03, 2009, 23:29:46 poslijepodne »
samo mali dodatak ovoj temi, mislim da sam vec negdje napisao ali eto. premjestanje kamenja je uspjelo...sada svaki ima svoje gnijezdo, svaki sa svoje strane reefa koji je na sredini...tu i tamo se sretnu negdje na vrhu grebena pa pokazuju misice, ali sukoba nema...i peraje opet citave :)