jel netko ima ideju kako da se rijesim govana na dnu... po pijesku sve puno shita i nikako da ode. cak i u komori di je usis od tetrateca, filter ko da nis ne nosi od govana... samo kemijski cisti vodu.
usisavanje bas ne pomaze... kupio sam onaj siroti usisavac od tetre(skup ko kuga a nis ne vrijedi jer napuni 10l kantu za minutu... ima preveliku izlaznu cijev) a otpad opet za pol sata izade od nekamo i stoji a ja ga gledam.
palo mi je na pamet da kupim dva hang on i postavim na ove dvije manje komore na cosku... jel to dobra ideja? nekako cu i njih probati sakriti kad sam se vec tolko napatio za akvarij da sve stoji nevidljivo.
i ova smeda sluzava govna me isto muce... sve stijene su pune tih sranja i crne cupave alge. te cupave alge me tolko i ne muce kolko me muci otpad koji se na njih nalijepi... sve izgleda ko da je zapusteno godinama... onak prirodno

danas cu nekako probati profurati cijevi sa aeracijom da se voda po komorama kolko tolko mrda.
ima li netko neku ideju sta da radim... sta sta... sta da radim. ako oce moze netko od ovih starijih/iskusnijih i doci k meni na kafu da se nasmije ovom ludilu